Siim-Sander Vene siirdus Itaaliasse.Foto: Alar Truu
Spordivaria
17. august 2017, 22:58

NII SEE JUHTUS | Sport 17.08: Siim-Sander Vene siirdus Itaaliasse, Rapla sai täiendust (1)

Tervist, head lugejad! Soovite teada, mis täna spordimaailmas toimub? Ärge muretsege, Õhtulehe spordiportaal hoiab kõikidel tähtsatel sündmustel silma peal. 
22:58
SPORDISÕBER

Ja ongi üks spordipäev taas läbi saanud. Head ööd!

22:56
KORVPALL

21:29
Ott Tänak Saksamaal. (M-Sport)
20:43
JALGPALL

Eesti jalgpalli meistriliigas viiendat kohta hoidev Narva Trans teatas, et klubi selle hooaja suurim väravakütt Dmitri Kovb lahkus meeskonnast.

19:29
Usain Bolt. (DANIEL LEAL-OLIVAS)
16:59
KORVPALL

Korvpalli MMi Twitteri konto on Eesti võite tähele pannud! 

15:51
RAADIO

Eile ning täna on ilmunud Õhtulehe spordiraadio uued saated. Jalgpallisaates "Kolmas poolaeg" oli külaliseks vutiajakirjanik Andres Must, kellega arutati Euroopa tippliigade seisu. Korvpallisaatest "Viies veerandaeg" astus läbi legendaarne mänedžer Riho Soonik.


15:16
KORVPALL

Makedoonias, Skopjes algas täna U16 vanuseklassi tütarlaste B-divisjoni Euroopa meistrivõistluste finaalturniir. Eesti kuulub A-alagruppi koos Portugali, Soome, Bulgaaria ja Norraga. Avamängu Norra vastu võitsid eestlannad 63:34.

Eestlannad dikteerisid kohtumist esimestest minutitest peale. Avaveerand võideti 13:11 ja järgmine juba 15:5. Poolajale mindi niisiis 28:16 eduseisus.

Teisel poolajal on initsiatiiv selgelt Eesti käes ning vahe kasvatati lõpuks 29-punktiliseks, 63:34. Eestlannade parimana viskas Anna Gret Asi 20 punkti, Ivetta-Elizaveta Okuneva lisas 20 silma.  Eesti mängis selgelt meeskondlikumalt, jagades 19 korvisöötu vastaste viie vastu. 

Homme kohtub Eesti tütarlaste U16 koondis kell 14:15 Soomega. 

15:14
JALGPALL

Lase sünnipäevalapsel end vaimustada!

14:45
KORVPALL
13:35
KERGEJÕUSTIK
Janek Õiglane (ANDREJ ISAKOVIC)
13:26
JALGPALL

Evald Tipneri karikavõistlustel loositi kaheksandikfinaalpaarid

1/8-finaalpaarid:

Tallinna FC Levadia (PL) – Kohtla-Järve JK Järve (ELB) vs Tartu JK Welco (EL) võitja
Viljandi JK Tulevik (PL) – Maardu United (II)
JK Narva Trans (PL) – Rakvere JK Tarvas (EL)
Läänemaa JK (III) – FCI Tallinn (PL)
Nõmme Kalju FC (PL) – Paide Linnameeskond III (III)
Rumori Calcio Tallinn (III) – FC Kuressaare (EL)
Põhja-Tallinna JK Volta (III) – Tallinna FC Flora U21 (EL)
Tallinna FC Flora (PL) – FC Maardu Aliens (IV) vs FC Elva (EL) võitja

13:26
TENNIS

Eesti noorte meistrivõistlustel tennises võitis Katriin Saar kolm meistritiitlit, Kadri Kalamäe kokku viis medalit

Kadrioru tennisekeskuses toimusid kümnel päeval Eesti noorte 
meistrivõistlused tennises. Neljas vanuserühmas jagati välja 19 
komplekti medaleid. Enim meistritiitleid kogus Katriin Saar, kes võitis kahes vanuserühmas  üksikmängus ja koos Johannes Seemaniga kuni 18aastaste segapaaris. Enim  medaleid, kokku viis, võitis Kadri Kalamäe, kellel kuni 14aastaste  üksikmängu ja paarismängu kuldmedalite kõrvale teenis pronksmedalid kuni  16aastaste naispaaris ja kahes vanuserühmas segapaaris. Noormeestest sai  neli medalit Marten Murrand.

Katriin Saar autasudega. (Igor PISSAREV)
12:40
KORVPALL

Eesti Korvpallisõprade Selts kinkis eile oma viimase koondise kodumängu pidanud Reinar Hallikule jäätist! Ja särgi!

Eesti Korvpallisõprade Selts kinkis Reinar Hallikule jäätist! (Eesti Korvpallisõprade Selts)
12:09
JALGPALL
11:05
JALGPALL
Veel üks võit. (CURTO DE LA TORRE)
10:46
KORVPALL
10:26
JALGPALL

Jalgpalli Meistrite liiga play-offides on avavoorud peetud. Kes jõuavad pärast järgmisel nädalal toimuvaid korduskohtumisi põhiturniirile? 


10:22
KERGEJÕUSTIK
09:56
MOTO

Aasta suurim motospordisündmus algab juba homme

Eeloleval nädalavahetusel toimub taas Kiviõli tuhamäe motokompleksis külgvankrite MM- ja quadracerite EM-etapp ning sarnaselt eelmisele aastale on tegemist lausa kolm päeva kestva suurüritusega, kus tegemisi ja kaasaelamist jagub kõikideks päevadeks.

Kiviõlis toimub MM-etapp! (Rauno Kais)


Baltikumi suurim motofestival saab avapaugu juba reedel, 18. augustil, mil rahva ette tuuakse mitu kaasaelamist ja ka tehnikahuvilistele osalemislusti pakkuvat show-võistlust. Esimesena astuvad võistlustulle sääreväristajad ehk punnvõrrid, peale mida toimub suusakeskuse ette rajatud erinevate takistustega vürtsitatud rajal ekstreemne enduro proloog. Samal ajal algab ka suusanõlval asuval mägiautode rajal isetehtud sõidukite võistlus, kus mäest kihutatakse alla enda tehtud mootoriteta masinatel. Peale neid aga hakkavad sama rada pidi mäkke sõitma tänavatsiklite omanikud. Kõik mainitud võistlused olid eelmisel aastal väga populaarsed ning tänavu on seoses sellega oodata ka rohkem osalejaid.

Laupäev kuulub juba "tõsisele" spordile, kui paralleelselt peetakse nii Eesti renduurosprindi karikavõistluse etappi, sõidetakse külgvankrite ning quadide treening- ja kvalifikatsioonisõidud ning õhtu lõpetavad ekstreemne mäkketõusuvõistlus ja traditsiooniline spetsiaalselt valgustatud rajal toimuv efektne soolotsiklite öökross.

Pühapäeval heitlevad aga kahekümne erineva riigi külgvankrite meeskonnad maailma- ja quadisõitjad Euroopa meistrivõistluste punktide ees. Mõlemas klassis on osalemas ohtralt eestlaseid eesotsas külgvankritel terve MM-hooaega kaasategeva Kert Varikuga, kellel seekord korvis nimekas lätlane Lauris Daiders. Quadidel on kohal eelmisel aastal Rahvust krossil poodiumile sõitnud Team Estonia liikmetega, kellest Kevin Saar on tänavu väga heas hoos ja võitis just äsja peetud EM-etapi Lätis.

Motofestivalil loovad reedel meeleolu ansambel Terminaator ja Pühamüristuse DJ-d ning laupäeval A le Coq löögirühma trummishow ja Ziggy Wild.

Kõigil kolmel päeval toimub hulgaliselt mänge publikule, lastele on avatud oma tegevusalad ning soovijad saavad proovida tuhamäe seikluskeskuse mägiautode rada ning ekstreemset trosslaskumise seiklusspordiatraktsiooni.

Loe rohkem