Liigume
16. august 2017, 13:21

Sajandi poksimatš tuuakse koju kätte

Järgmisel laupäeval, 26. augustil, toimub kauaoodatud poksimatš vabavõitleja Conor McGregori ja endise mitmekordse poksi maailmameistri Floyd Mayweatheri vahel. 2 aastat tagasi karjääri lõpetanud Mayweather võitis tollal järjest 49 matši. Nüüd, kui ta teeb tagasituleku, proovib ta võtta ka 50nda võidu, kuid see ei pruugi tal enam õnnestuda – McGregor kannab selle eest hoolt. Betsafe’i Balti riikide turundusdirektor Kaido Ulejev ütleb, et McGregor on oma karjääri jooksul korduvalt tõestanud, et tema vankumatu tahe ja tööeetika võivad meid kõiki üllatada.

Sponsorleping McGregoriga!

Hiljuti sõlmis Conor McGregor Balti riikides opereeriva globaalse spordiennustus- ja online kasiino portaaliga Betsafe 18 kuuks sponsorlepingu. Conor McGregori sõnul on tal au olla sellise suurepärase brändi nagu Betsafe saadikuks. “Tõelised mängurid teavad, et võimalused on nende vastu, aga me ka teame, et spordis ületab kirg šansid,“ ütles McGregor.

Ja selle harukordse sündmuse tähistamiseks on Betsafe spordiennustus välja pannud väga hea pakkumise. Kõikide uute liitujate jaoks on Betsafe välja pannud koefitsiendi 50.00 McGregori kasuks.  Kui sa ei ole varem sporditulemuste peale panuseid teinud, siis see tähendab, et kui sa panustad McGregori võidu kasuks, siis tema võidu korral korrutatakse su panus 50ga! Hea pakkumine ja veel parem meelelahutus on ees ootamas – põnev matš ning kui valid õigesti, siis võidad korralikult.

Ulejevi sõnul on Conor McGregor hetkel üks maailma kuulsamaid sportlasi, keda iseloomustab silmapaistev talent, tööeetika ja iseloom – väärtused, mida ka bränd endas kannab. “Spordis jääb kirg alati peale ning usume siiralt, et McGregor on selle põhimõtte kehastus,” lisas Ulejev.

Betsafe ei ole muidugi spordimaailmas uustulnuk, vaid nad on spordi suurtoetajaks nii rahvusvahelisel tasandil kui ka tegevusriikides. Lisaks McGregoriga sponsorlepingu sõlmimisele on nad juba seitsmendat aastat Manchester City jalgpallimeeskonna ja ka Eesti Jalgpalli Liidu toetajateks.

Tee oma pakkumine – kes võidab?

Muidugi on eeldatav, et McGregor püüab hetkel siiski rohkem tähelepanu. Matš on vaid loetud päevade kaugusel ning McGregor ja Mayweather ei hoia ennast juba nüüd tagasi. Pressituuril, mis on viinud neid erinevatesse linnadesse Kanadas, USA-s ja Suurbritannias, on neid olnud lausa vaja lahutada, et nad enne poksiringi sisenemist üksteist löökidega ei kostitaks. Nad valavad üksteist üle solvangutega ning Mayweather on valmis maksma 10 000 dollarit inimesele, kes annab parima pealkirja videole matšist, kus McGregor Nate Diazele kaotab.

On otsustatud, et 26. augusti matš toimub klassikaliste poksireeglite järgi. See tähendab, et vabavõitlejast McGregor ei saa kasutada mitmeid võtteid, mille abil ta on harjunud võitma. Mayweather on samas nõustunud kergemate kinnastega, nii et selliselt on seis siiski veidi võrdsem.

Matši toimumiskohaks on valitud Las Vegases asuv T-Mobile Arena ning Eestist saab seda eksklusiivselt vaadata 27. augusti varajastel tundidel Viaplays. Võid arvestada sellega, et reklaamipause ei ole ning matši kõrvale käivad ka eestikeelsed kommentaarid. Delfi vahendab Viaplay  Eesti turundus- ja kommunikatsioonijuhi Tanel Taali sõnu, kes ütleb, et ennustuste kohaselt kujuneb eelseisvast mõõduvõtmisest kõige suurema auhinnafondiga ning ühtlasi ka kõige vaadatum matš poksi ajaloos.