Victoria Azarenka.Foto: GLYN KIRK
Tennis
17. august 2017, 18:28

Azarenka võib USA lahtistest kõrvale jääda, sest vaidleb kaheksakuuse lapse isaga

Valgevene tennisestaar Viktoria Azarenka teatas sotsiaalmeedias, et jääb suure tõenäosusega USA lahtistest meistrivõistlustest eemale. Põhjus pole vigastuses ega haiguses, vaid hoopis mitmetahulisem.

Nimelt on Azarenka ja tema detsembris sündinud poja Leo isa vahel käimas hooldusõiguse vaidlus ja protsessi ajal ei tohi Azarenka poega California osariigist välja viia. USA lahtised peetakse teatavasti aga riigi teises otsas New Yorgis.

"Ainus võimalus, kuidas mängida saaksin, oleks Leo Californiasse jätta, aga ma pole nõus seda tegema. Jään optmistlikuks, et suudame lähipäevadel erimeelsused ületada ja lapse hooldamises ja minu võistlusgraafikus kokku leppida, aga kõige tähtsam on, et mõlemad vanemad saaksid Leo juures pidevalt viibida," kirjutas Azarenka.

Azarenka ja ameeriklasest golfientusiast Billy McKeague kohtusid 2014. aastal Hawaiil, varem oli tennisetäht suhtes tantsumuusikat viljeleva LMFAO ninamehe Redfoo'ga. Azarenka ja McKeague läksid lahku juulis.

Juunis tipptennisesse naasnud valgevenelanna on karjääri jooksul võitnud kaks Austraalia lahtiste turniiri ning jõudnud finaali samuti kahel USA lahtisel.

 

A Personal Note

A post shared by Victoria Azarenka (@vichka35) on