Kristjan Kangur Eesti koondist vedamas. Foto: Alar Truu
Spordivaria
19. august 2017, 23:54

NII SEE JUHTUS | Sport 19.08: Eesti korvpallikoondis vandus alla Kosovole, Liverpool võitis

Mida toob laupäevane spordipäev? Kindlasti rallit, millel saab silma peal hoida siit. Kahtlemata jalgpalli, aga mööda ei pääse ka võrkpallist. Samuti lõpetab suvise tsükli Eesti meeste korvpallikoondis. See pole aga sugugi kõik. Värskeimate teadetega kursis olemiseks on parim koht Õhtulehe otseblogi! 
23:54

Sellega tänaseks lõpetame. Head ööd!

23:09
KORVPALL
Eesti - Kosovo.  (Robin Roots)
22:38
Ville Arike, Pristina

Kosovo juhib 54:52, kolmas veerand läbi. Veerandaja alguses jäid eestlased oma lauas hätta ning selle arvelt hoidis Kosovo tasakaalu. Skoor kasvas visalt, mängus suurt ilu polnud. Korra pääsesid külalised ette 50:44, kuid siis tegi Kosovo liider Dardan Berisha ihuüksi 10:2 spurdi ja pani ka publiku elama.

22:00
Ville Arike, Pristina

Eesti juhib 38:35, poolaeg läbi. Eesti kaitse pidas järjest paremini ning teise veerandi keskpaigas suudeti haarata initsiatiiv. Seisult 24:29 saadi 12:3 spurdi abil ette 36:32. Lisaks ses tsüklis esimest korda platsile pääsenud Janari Jõesaarele sekkus julgelt ja Kregor Hermet, kes võitles vapralt ja viskas kolm korvi. Mängu iseloomustab mõlemalt poolelt suur mööda saadetud vabavisete arv.

21:37
Ville Arike, Pristina

Kosovo juhib 24:22, esimene veerand läbi. Mängu algus sarnanes esimese ringi mängudega, kus Eesti lasi nii Kosovol kui ka Makedoonial kiirelt ette minna. Õnneks saadi tänagi rongil sabast kinni, kaitse paremaks ning rünnakul leiti ka omad võimalused. Keedus on toonud 10, Jõesaar 7 punkti.

21:27
Ville Arike, Pristina

Erik Keeduselt kaks kolmest ja kaks kahest ning tema arvel on juba 10 punkti - seis 16:13 Kosovole.

21:26
Ville Arike, Pristina

Lõunamaa värk: publik annab Kosovo mängijatele koheselt energialaksu kätte ja neil tuleb esimesel viiel minutil kõik välja - tablool säravad numbrid 16:9.

21:19
Ville Arike, Pristina

Eesti algviisik on veidi harjumatu: Sten-Timmu Sokk, Jaan Puidet, Erik Keedus, Kristjan Kangur, Janar Talts.

20:59
Ville Arike, Pristina

Tänane esimene edasipääsu kindlustanud meeskond on teada - Bosnia ja Hertsegoviina alistas võõrsil üllataja Armeenia 83:66 ja pälvis A-grupis siiski teise koha. Esimesena läheb sealt edasi Rootsi, kes oli Slovakkiast üle 86:82. Lõpptabel: Rootsi 4 võitu, Bosnia 4, Armeenia 3, Slovakkia 1.

20:50
Ville Arike, Pristina

Mängu alguseni jääb pool tundi, kui Eesti koondis jookseb väljakule viimast soojendust tegema. Meeldiva ootamatusena ei võta eestlasi vastu kõrvulukustav vilekoor, vaid soe aplaus, sekka mõni üksik viletörtsatus. Kohe aga tulevad riietusruumist välja ka kosovolased ja nüüd läheb korralik kisa lahti. Oma 40% kohtadest on veel täitmata ning võib arvata, mis siin mängu ajal saama hakkab.

20:39
KORVPALL
Eesti korvpallikoondis sai pärast võitu Makedoonia üle juba kergemalt hingata. Kas säärases olukorras on meie pallurid aga varemgi olnud? (Alar Truu)
20:24
KORVPALL
Eesti U16 korvpallikoondis (fiba.com)
20:06
Ville Arike, Pristina

Mängu Kosovo - Eesti alguseni jääb rohkem kui tund, kuid fännid juba kogunevad ja teevad ka parajalt häält. Täna läheb siin Pristinas kõva möll lahti!

18:59
JALGPALL
Liverpool vs Crystal Palace. (JASON CAIRNDUFF)
18:34
JALGPALL

Lisaks on Watford läinud Bournemouthi vastu 1:0 juhtima ning kümnekesi madistav West Ham võitleb Southamptoni vastu edasi ning on tabloole 0:2 kaotusseisust 2:2 viigi toonud. 

18:33
JALGPALL
18:32
JALGPALL

Mane väravas on rohkem süüdi Crystal Palace enda pallurid, kui Liverpooli omad. Kaitsjate ebakõla ja äpardused ära kasutanud Manel ei jäänud midagi muud üle, kui pall rahulikult väravaks vormistada. 

18:30
JALGPALL

Kui ründajad sellega senimaani hakkama pole saanud, siis päästeingliks osutub hetkel Sadio Mane, kes 73. minutil kauaoodatud avavärava lööb. 

18:29
JALGPALL

OLEMAS! Liverpool läheb juhtima!

18:29
JALGPALL

Väravateta viigiseis on lõppenud ka Burnley ja West Bromi vahelises kohtumises, kui külalismeeskonna viis juhtima Hal Robson-Kanu

Loe rohkem