Talisport

Kristjan Port Therese Johaugi saagast: dopinguskandaalid on rabanud ka neid, kes peaksid selgroogu näitama (7)

LISA KOMMENTAAR

Cac21. november 2017, 12:05
Selles pole mingit tuumafüüsikat, iga suvaline spordiarst võib seda öelda milline võib olla anaboolse steroidi doos organismis huulele kreemi määrimisest ja selle seespidisel manustamisel, nii, et see ka saavutusvõimele või taastumisele mõjuks. Ilmselgelt oleks kontsentratsioon organismis väga erinev, seda enam, et vaevalt see kreem mingi kõrge antud aine kontsentratsiooniga hiilgab.
Sellest aga millegipärast ei räägi keegi, mis see kontsentartsioon siis Johaugi organismis oli ... ei tea küll miks ?
2323. august 2017, 15:15
Kahju, et mitte keegi ei ole antud protsessi jooksul rääkinud olulisest. Fakt: kõik sportlased ja lähemalt asjast teadlikud inimesed teavad, et antud Johaugil on terve elu olnud probleeme huultega. Vaadake kasvõi viimaseid pilte, katkised ja parkus ning haigete rakkudega huuled (inimene koosneb rakkudest). Mina oodanuks Portil analüüsi, kasutatud ravimi kohta ja kui palju on võimeline inimene antud toimeainet, mis WADA poolt keelatud maunustama, et tekiks sooritusvõimele kasu ja et vereproovi analüüs antud ainet näitaks. Inimene sööb üsna palju oam elujooksul hügieenilisi huulepulki (need, kes seda kasutavad). Tundub, et hetkel järjekordne poliitiline lahmimine, kus teadust vähe.
vana toriseja22. august 2017, 22:00
Norra suusakoondises üks tarvitab igapäevaselt astmaravimeid, teine ise ega tema treener ei tea mida võib kuskile määrida ! Kõva sõna ! Kuhu edasi Norway?
tursk22. august 2017, 19:08
väike viin käib asja juurde ja see annabki võistlustele särtsu ja sirakat juurde,50km distantsil peaks iga 10km .põõsa taga liitrine viin ootama ja asi oleks palju lõbusam
Antz22. august 2017, 19:08
Kui norrakate juhtimisel meie omi risti löödi, olid näod naerul. Karama r...k!
Njah22. august 2017, 18:35
Norralased tõid maailmale murdmaasuusatamise ja norralased selle ka tapsid.
AB 22. august 2017, 18:09
Siiani kasutasid dopingut kõik teised (eriti Venemaa) aga medaleid võitsid Norra sportlased.