Foto: VIDA PRESS
Suhted
23. august 2017, 15:33

6 nippi, et puhuda kireleegid jälle lõõmama (3)

Kui suhe on mõnd aega kestnud, kipub rutiin peale tungima ja värskus kaduma. FHM pakub välja kuus nippi nii meestele kui naistele, et saada suhe uuesti toimima sellisena nagu see oli alguspäevil.

6. Snapchat

Igal paaril peaks telefonides olema Snapchati rakendus. Selle asemel, et saata päeval tööl olles teineteisele tekstisõnumeid, saab saata ka pilte või videosid, mis räägivad rohkem kui tuhat sõna. Muidugi tasub palvetada, et tema või temake pole neid kaadreid saades parajasti koosolekul.

5. Siivutu jutt

Pole tingimata sajaprotsendiliselt mugav kuulda kõike seda, mida teinepool sinuga magamistoas teha tahaks, aga sageli on see väga kõditav ja kuum mõlema jaoks.

4. Seikluslik seks

Et mõlemad oleksid õnnelikud, peab seksis olema seikluslikkust. Algusaegadel olite voodiga täiesti rahul, aga miks mitte proovida auto tagaistet või metsikut loodust.

3. 21 küsimust

Kui suhtest on midagi puudu, siis tuleks sellest rääkida ja kaardimäng on üks võimalusi. Haarake kaardipakk ning looge oma reeglid – iga tõmmatava kaardi kohta üks küsimus. Mõni klaasike veini või õlut aitab meeleolu luua.

2. Üllatus!

Inimestele meeldivad üllatused. Kasvõi sellised lihtsad nagu lillede saamine suvalise tööpäeva õhtul või see, et teinepool ärkab laupäeval varakult, et tuua voodisse kohvi ja kooki.

1. Kohtamine

Teil võib olla selja taga pikk töönädal ja hinges tunne, et istuks kodus ja näsiks teleka ees pitsat. Aga selle asemel pange kenasti riidesse ja minge koos ühele korralikule kohtingule nagu vanasti.