Spordivaria

NII SEE JUHTUS | Sport 28.08: algasid tennise USA lahtised (4)

LISA KOMMENTAAR

meldonium28. august 2017, 15:27
Peab tunnistama,et selle nn.dopingu ehk südamerohuga ei näi kõik nii selge olevat nagu kirjutatakse..Ja tuleb ju tunnistada,et ainuke sportlane,kes selle manustamise eest võistluskeelu sai oli Sharapova.Ei päde see loogika ,et Sharapova pärast südamerohu mitte manustamist pole samal tasemel.Loogiline ju kui inimene pea paar aastat vanemaks saanud ja võistluspraktika puudub.
AB28. august 2017, 13:50
Oleks mõni USA sportlane oleks sl ka nii kirjutanud vä????
Dopingupatune28. august 2017, 10:20
Mina ka suur dopingupatune: loen seda kollast Ühtulehte. Šarapova doping on ju üsna küsitav, ja selgelt poliitiline. Selle alus oli Lätis doodetud ning üsna järsku ja selgelt poliitilistel põhjustel sellesse nimekirja lisatud ravimite lisamine sellesse nimelirja. Ja tarbis ta seda tõesti arsti loaga, lihtsalt läks üle aja. Dopingul ja dopingul on siiski ülisuur vahe, ning antud kntekstis on see olmselge!!!!
to Dopingupatune28. august 2017, 11:36
Siiski... pärast selle aine mitte tarbimist on Masha mäng kuidagi kahvatuks jäänud. Küll kaotab tema kohta mitte just harjumuspäraselt esimestes ringides, küll jätab üldse turniire vahele. Ju tunnetab ära, et justkui üks käik on puudu, mille andis just nimelt see dopinguks kuulutatud aine. Näeme, kas jätkab oma tavapärases vormis ja võtab Halepi vastu ka oma 7. võidu või... on jällegi üks käik puudu ja peab esimest kaotust rumeenlanna vastu tunnistama.