Järgmine peatus | Õhtulehe raadio

JÄRGMINE PEATUS | Mõnekümne euroga Euroopasse, elu Hispaania kodutute varjupaigas ja paadipõgenikud (9)

LISA KOMMENTAAR

Mokumoku7. september 2017, 17:05
Eks eestlasel ole ikka vaja ennast kommentaariumis välja elada. Positiivsed kommentaarid on mõnele teadagi tabuteema. raamatul polnud viga kui siis ehk ropendab mõnikord palju. Täitsa seeditav lugemine siiski :) Padjaklubi stsenarist oli vist
No ei tea7. september 2017, 16:26
Ei tundu et Liina teda urmasotilikul kombel grillis. Pigem nagu näis et mõlemad viskasid omamoodi huumorit. Käisin selle venna esitlusel kohal. Seal viskas küll päris mahlakaid ja krõbedaid kommentaare. Võib-olla ei viitsi enam oma lugu uuesti ja uuesti jutustada. Igaühele oma. Aga ostsin ja lugesin. Mulle raamat kusjuures väga meeldis. Selliseid ausamaid asju on tegelikult häirivalt vähe. Pigem proovitakse kõvatada. 4pluss
Jopa Kolla7. september 2017, 08:45
Lugesin. Ma ei tõstaks teda aupaiste kätte - prükkar ja kodutu oli, kasimata ja lõpetas prügikastis.
Ilmselt bipolaarse haigusega, mis pidevat kanepilaksu tehes võimendus. Raamatu lõpus kukkus ilmselt hullarisse - lõpp saabus järsult.
7. september 2017, 07:50
väga huvitav vestlus,peaks ikka selle raamatu läbi lugema
Radist7. september 2017, 03:33
Kuna pealkiri oli nii intrigeeriv, kuulasin huvi pärast selle intervjuu otsast otsani läbi. Ja tulin järeldusele. Liina Metsküla läheb aastatega aina paremaks. Tänases vestluses ta lausa nokkis oma ohvrit, nagu Urmas Ott omal ajal. Vestja, tõsi küll, ainult nohhitas (mitte ei nagutand, nagu kera siin esile tõstab). Kuid midagi õpetlikku Egert Rohtla jutust teada ei saa. Nohh rekka, ühtäkki olin Saksamaal, siis korraga Itaalias. Ise kah ei tea, miks, Aga nohh jahh, et näe, selline ma olen. Kirjutasin isegi raamatu selle kohta, milline ma olen.
to kera6. september 2017, 18:36
mis norid iga asjaga,kui sind miski häirib ära kuula,nii lihtne see ongi
ma ei nori6. september 2017, 21:15
Lihtsalt häiriv ja pole vaja seda sôna NAGU igasse lausesse toppida. Kui Rändur selle parasiitsôna välja sôelub, siis ta väljendusviis ja sônum muutub huvitavamaks. Muide, ei kuulanudki kôike vaid sürfasin üle laineharjade. Ma nagu tahaks, et ta nagu sellele tähelepanu pööraks ja sellepärast nagu ütlen. Sa oled hea sôber oma sôbrale.
kera6. september 2017, 18:26
Tahad Nagu näha, see grupp oli Nagu..., ta oli nagu karm, Mind on NAGU raske üllatada.
Mina tahtsin nagu oma kommiga öelda, et mind NAGU see parasiitsôna "NAGU" tegelikult NAGU väga häiris. Ma tahtsin NAGU näha inimlikku headust... Jäta see NAGU igast lausest välja.... Ta oli nagu prantslane, ta nimi oli nagu David. Come on, man! Väga häiriv.
Indrek26. september 2017, 13:15
Kas leidsite selle mustuse seast mõne põgeniku??