Kuvatõmmis videost.
Spordivaria
4. september 2017, 11:34

VERD TARRETAV VIDEO | Kiireid autosid ja rehvide suitsemist nautima tulnud fännid pritsiti üle põleva bensiiniga

Austraalia mandril Alice Springis peetud burnout competitionil või siis rehvipõletamise võistlusel juhtus nädalavahetusel ohtlik vahejuhtum. Raja äärde kogunenud pealtvaatajad lootsid nautida efektset kummivilistamist ning sõõrikuid, kuid šoud pakkunud auto rataste alt lendas fännide suunas vilina ja suitsu asemel hoopis põlevat kütust. 

Õnnetuses sai kannatada tribüünidel viibinud poolehoidjad, kelle hulgast viidi kokku haiglasse 12 inimest. Haiglasse viidud inimeste seas on ühe 48aastase meesterahva vigastused ka kriitilised. Kohaliku uudisteportaali ABC teatel eskorditi meesterahvas ja tema oma 19aastase poeg kopteriga Adelaide'i haiglasse. Esialgsetel andmetel on mõlema kannatanud keha 20% ulatuses saanud põletushaavu. 

Võistluse korraldajad peatasid tänavuse mõõduvõtu vahetult pärast õnnetust ning teevad tihedat koostööd politsei ja uurijatega. 

„Olukord on väga ärev. Õnneks on kõik patsiendid praegu üle antud arstide hoole alla,“ sõnas korraldajate poolne pressiisik pühapäeval meediale. 

Arvestades, et üritust külastas tuhandeid inimesi, saab tosina vigastatuga õnnetust võrdlemisi õnnelikuks pidada.