Täna on Korvpalli EMil võistlustules nii lätlased kui ka venelased!Foto: OZAN KOSE
Spordivaria
7. september 2017, 22:49

NII SEE JUHTUS | Sport 07.09: Korvpalli EMil selgusid kõik play-off paarid!

Tervist, hea spordisõber! Nagu igal teiselgi päeval, toob ka täna Õhtuleht teieni universumi kõige vingemad ning vajalikumad spordiuudised. Olge meiega! 
22:49

Sellega, hea spordisõber, tõmbamegi tänasele päevale joone alla. 

22:48
KORVPALL

Play-off paarid (mängud toimuvad 9. ja 10. septembril):

Saksamaa - Prantsusmaa

Hispaania - Türgi

Sloveenia - Ukraina

Läti - Montenegro

Leedu - Kreeka

Horvaatia - Venemaa

Soome - Itaalia

Serbia - Ungari

22:42
KORVPALL

22:28
KORVPALL

21 000 eurot pole Schröderi jaoks küll teab mis suur summa, kuid kuidas on võimalik säärane rahapatakas bussi unustada?

21:31
KORVPALL

Poolajal on Läti peal!

21:30
JALGPALL

20:59
JALGPALL
20:29
JALGPALL

20:08
KÄSIPALL

Kehra alistas kaheksandikfinaali avamängus noored põlvalased

Neljapäeva õhtul jätkus käsipalli Eesti karikavõistluste avaring kohtumisega Põlvas, kus kohalik Coop jäi alla mullusele karikafinalistile HC Kehra/Horizon Pulp&Paperile 28:35 (11:15). Kordusmäng toimub 22. septembril Kehras.

Kümnekordne Eesti karikavõitja Kehra alustas kindlalt ja sai kiirelt 4:0 algedu. Peamiselt kohalikest noormängijatest koosnev, kuid algaval hooajal meistriliigas osalev Coop vahel käriseda ei lasknud ja nii lõppes poolaeg kehralaste 15:11 eduseisul. Teisel poolajal pääsesid külalismeeskonna suuremad kogemused maksvusele ja nopiti 35:28 võit.

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper vahetas suvel treenerit kui meeskonda mitu aastat juhendanud Indrek Lillsoo asemele asus noor treeneritepaar Kaupo Liiva-Mart Raudsepp. Nüüd saadi uute juhendajate käe all hooaja esimeses ametlikus kohtumises esimene võit. Võitjate poolel viskasid Uku-Tanel Laast ja Kaspar Lees 6 väravat, põlvalastest jõudis sama numbrini Priit Jõks.

Eesti karikavõistluste järgmised kaheksandikfinaalid peetakse juba uuel nädalal, mil algab ka kodune meistriliiga.

20:05
GOLF

Kui naine ikkagi sünnitab ja teid lahutab mitusada kilomeetrit, siis teisi lahendusi peale interneti väga polegi.

19:34
JALGPALL

Omal ajal 75 miljonit eurot maksma läinud Zidane on Realile selle summa juba tagasi teeninud!

19:00
KORVPALL

Tänases kohtumises 20 punkti toonud Pau Gasol tõusis sellega EM-i läbi aegade suurimaks korvikütiks.

18:55
KORVPALL
17:57
LASKESUUSTAMINE

Tuleval talvel peetakse Otepääl esmakordselt laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlusi. Sel nädalal on rahvusvahelise alaliidu (IBU) inspektorid Tehvandil, et vaadata siinseid tingimusi ning arutada suurvõistlusega seonduvat.

Otepääl toimub laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlus. (Estonian Biathlon Team)


Talvepealinn korraldab selle talve üht suuremat rahvusvahelist spordiüritust Eestis – laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlusi. Ettevalmistused suurvõistluseks käivad aga juba praegu. IBU juunioride karikasarja võistluste direktor Arne Eidami sõnul on Tehvandi igati valmis võõrustama noorte ja juunioride MMi. “Ma olen sada protsenti kindel, et Otepää on suurvõistluseks valmis,” kommenteeris Eidam. “Mind ümbritsevad siin väga kogenud inimesed ja täielikud laskesuusatamise fanaatikud, kes on Otepääl varemgi kõrgel tasemel IBU võistlusi korraldanud ning noorte ja juunioride MM saab kindlasti tulema väga edukas,” ütles ta.

Eidam lisas, et Tehvandi lasketiir ning rajad on tasemel ning nüüd tuleb loota vaid heale talveilmale. “Võrreldes varasemate aastatega, on tänavu rada ka pisut muudetud - lisatud on üks tõus, mis teeb selle sportlastele ja pealtvaatajatele kindlasti põnevamaks,” lausus IBU juunioride karikasarja võistluste direktor, kes kutsub kõiki huvilisi talvel Otepääle. “Talv võib tulla, olete selleks valmis,” naljatles ta.

Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni presidendi Aivar Nigoli sõnul saab suurvõistlus olema korraldustiimi jaoks meeldivaks väljakutseks. “Noorte ja juunioride MMi programm on pikem ja tihedam kui varasematel võistlustel, mida Tehvandil korraldanud oleme,” annab Nigol ülevaate. “Seetõttu on tänavu talvel võistluste juurde kaasatud ka rohkem vabatahtlikke, kuid korraldustiimi pikaaegse kogemuse põhjal võin öelda, et tulemas on üks suur ja meeleolukas spordipidu,” lisab ta.

Laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlused leiavad Tehvandil aset 26. veebruarist – 4. märtsini. Suurvõistlusele on oodata üle 350 sportlase pea 40 riigist. Võistlustest teeb otseülekandeid Eesti Televisioon ning nädalavahetusel toimuvaid  sprindi- ja jälitussõiduvõistlusi saab vaadata ka  Eurosporti vahendusel.

Võistluse korraldamist toetab EAS ja Euroopa Regionaalarengu Fond.

Fotol vasakult: Kristjan Oja (Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni peasekretär), Arne Eidam (IBU juunioride karikasarja võistluste direktor), Aivar Nigol (Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni president) ja Hillar Zahkna (võistluskomitee esimees) (Estonian Biathlon Team)
17:52
KORVPALL
17:40
JALGPALL

Nädalavahetusel Walesi koondisele MM-valiksarjas võidu toonud Ben Woodburn on jalgpalliturul kõrges hinnas.

16:54
JALGPALL

Jalgpalli Eesti meistriliiga augustikuu parimad on Infoneti peatreener Aleksandar Rogic ning FC Levadia mängumees Jevgeni Kobzarile.

16:22
KORVPALL

16:19
KORVPALL
16:19
KORVPALL
Loe rohkem