Madis Soodla.Foto: basket.ee
Korvpall
7. september 2017, 15:07

Kalev/Cramo värbas ka noore Madis Soodla. Kas kõigile meestele jagub mänguaega?

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond on meeskonna peaaegu komplekteerinud, puudub ainult üks lüli - ründav tagamängija. Täna teatati lepingust eelmisel hooajal G4S Noorteliigat esindanud Madis Soodlaga.

20-aastane ja 205 cm pikkune Soodla kogus läinud hooajal meistriliiga mängus keskmiselt 29,3 minutit, 11,3 punkti ja 7,5 lauapalli. "Tegemist on andeka noormängijaga. Loomulikult on meeste konkurentsis läbi löömiseks vaja teha palju tööd, kuid potentsiaali on tal kõvasti!" kommenteeris Kalevi peatreener Alar Varrak.

Kalevil on eesliinis nüüd Cedric Simmons, Thomas van der Mars, Kristjan Kangur, Bojan Subotic, Matthias Tass ja Soodla, "number nelja" positsioonil suudab mängida ka Erik Keedus. Kas paljuks ei lähe, kas kõigile meestele jagub mänguaega?

"Meil on palju mänge ja hooaja jooksul võib ette tulla igasuguseid asju. Loomulikult soovin kõigile mängijatele anda mänguaega," vastas Varrak.

Ta lisas: "Peame asju jooksvalt vaatama ja otsustama. Meil jagub tervise tõttu erikohtlemist vajavaid mängijaid: Kangur, Simmons, Arbet oma põlvega. Ka Mirkovic pole enam esimeses nooruses."

Varrak on suve jooksul rääkinud mõnegi vanema mängijaga tehtud eraldi kokkulepetest. Ehkki pealik seda kõva häälega välja ei ütle, pole välistatud, et mõnigi ülal loetletud meestest ei osale enamikus Eesti liiga mängudes.

Kalevi tagaliini ja väikese ääre positsioonil on praegu olemas Sten-Timmu Sokk, Branko Mirkovic, Martin Dorbek, Gregor Arbet, Erik Keedus, Janari Jõesaar

Täna sõidab Kalevi meeskond Liepaja suunas, kus osaletakse homme algaval turniiril. Seljavalu tõttu ei sõida kaasa kaks värskemat täiendust, Kangur ja Soodla. "Soodla kukkus universiaadil selja peale ja ravib veel ennast," selgitas Varrak.