David de Gea vaatamas, kuidas Eric Maxim Choupo-Moting löök tema selja taha lendab. Foto: GEOFF CADDICK
Jalgpall
9. september 2017, 21:47

VIDEO | Manchester United komistas tänavu juba neljandal tõkkel

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas kaotas tänavusel hooajal esmakordselt punkte Manchesteri Unitedi meeskond, kes tegi võõral väljakul 2:2 viigi Stoke Cityga. 

Enne tänast kohtumist veel viimase meeskonnana ainult võite tunnistanud Unitedi jalgpalliklubi jäi sel hooajal esmakordselt kaotusseisu, kui 43. minutil mängis meeskonna hispaanlasest väravavahi David de Gea üle Stoke'i kamerunlasest ründaja Maxim Choupo-Moting. 

Sellegipoolest ei saanud võõrustajad poolajapausile minna eduseisu nautides, sest esimesel üleminutil oli Unitedi eest täpne Marcus Rashford, kes nurgalöögist tulnud palli kerge vaevaga väravasse koksas. 

20 korral Albionimaa meistriks kroonitud United asus kohtumist 2:1 juhtima 57. minutil, kui oma hooaja kolmanda tabamuse sepistas suvel Punaste Kuraditega liitunud Romelu Lukaku. Väravavahiga silmitsi pääsenud belglane ei suutnud siiski kohe Stoke'i postide vahel seisnud Jack Butlandi üle mängida. Edurivimehe esimese löögi suutis kollikipper küll tõrjuda, kuid teise võimaluse kasutas Lukaku edukalt ära. 

Mängu viimane sõna jäi siiski koduperemeestele. Kõigest kuus minutit hiljem lõi enda ja võõrustajate teise värava Maxim Choupo-Moting. Seisul 2:2 kohtumine lõppeski. 

Tänane tulemus tähendab, et nüüd on kõik Inglismaa kõrgliiga meeskonnad vähemalt korra libastunud ning täiseduga jätkavat satsi enam pole. Nelja mängu järel on enim punkte, kümme, koos Manchesteri linna klubidel, kellele järgneb kohe valitsev meister Londoni Chelsea. 

Homme peetakse Briti saartel kaks kohtumist kui Burnley võõrustab Crystal Palace't ja Swansea madistab kodus Newcastle Unitediga. Liigatabeli ülemises otsas võib varajases staadiumis korrektuure teha ka Huddersfield, kes läheb esmaspäevases kohtumises vastamisi viimasel real paikneva West Hamiga. 

Inglismaa liigatabel:

Inglismaa kõrgliiga paremusjärjestus

Kohtumise tipphetked: