Sadio Mane tabas oma putsaga Edersoni näkku. Foto: LEE SMITH
Jalgpall
11. september 2017, 22:41

SITKE SELL! Äsja hirmsa kokkupõrke üle elanud City väravavaht on tagasi meeskonna treeningutel

Alles üleeile kohtumises Liverpooliga hirmsa kokkupõrke üle elanud, pikalt maas lamanud ning kanderaamiga väljakult ära viidud puurilukk Ederson on juba tagasi City esindusmeeskonna treeningutel. 

Laupäevases mängus lendas Liverpooli mängija Sadio Mane jalatald ees sisse karistusalast välja jooksnud City väravavahile Edersonile. Mängu peakohtunik Jon Moss ei kõheldnud hetkekski ja näitas Manele jalamaid punast kaarti. Olukorra järgselt tohterdati Edersoni kuus-seitse minutit ning viidi seejärel kanderaamiga väljakult minema. 

Sadio Mane ja Ederson kokkupõrke hetkel. Foto: LEE SMITH
Ederson väljakul arstiabi saamas.  Foto: Rui Vieira

Mängu käigus arstiliku kontrolli läinud brasiillane oli juba kohtumise lõpuvileks tagasi varumeestepingil. Tänaseks on mees ühinenud ka vutiklubi treeningutega ning kuulub Meistrite liiga kohtumises Feyenoordiga ka meeskonna ülesantud mängijate sekka. 

Seda, kas kolmapäeval seisab Hollandis väravapostide vahel Ederson või Claudio Bravo, otsustab meeskonna peatreener Pep Guardiola mängupäeval. Esialgsetel andmetel on aga brasiillane täiesti mängukõlbulik ning kui see tõepoolest ka nii on, ei näe põhjust, miks tänavu igas kohtumises City väravat kaitsnud Ederson seda ka kesknädalal teha ei võiks. 

Edersoni nägu pärast õmblusi:

Olukorra video: