Telesarja "Köök" uue hooaja koosseisFoto: Erlend Štaub
Tele
12. september 2017, 17:47

TELEVAATAJAD HÄMMINGUS: kuhu kadus komöödiasarjast „Köök“ peategelane Kristjan Kasearu? (3)

Eile jõudis eetrisse komöödiasarja „Köök“ uus hooaeg. Küll aga ei löönud sarja esimeses osas kaasa peategelane Maks ehk Kristjan Kasearu. Paljud televaatajad on segaduses ja tahavad teada, kuhu mees ometi jäi?

„Komöödiasarja „Köök“ uue hooaja esimestes osades ei näe tõesti Kristjan Kasearu kehastatud Maksi. Tema tegelaskuju on stsenaariumi kohaselt hetkel eemal, aga etteruttavalt võib öelda, et Maks naaseb „Köögi“ ridadesse veel sel sügisel!" rahustab kokanduskomöödia fänne Kanal 2 programmi koordinaator Pille-Mai Helemäe.

Kasearu sarjast lahkumise üle spekuleerit juba kevadel, kuna mees andis suhtlusvõrgustikes teada, et tema teed lähevad seriaaliga lahku. 

„Mina tänan teid head vaatajad! See oli äge sõit. Elame näeme. Teie Max,“ kirjutas Kasearu Facebookis. Fännid kirjutasid Kristjani postituse all, et sari läheb nüüd mõttetuks ja uurisid, miks mees ära läheb. Kasearu rahustas neid, öeldes, et tegelikult pole hullu midagi – tal tuleb lihtsalt paus sisse.

„Minu tegelaskuju Maks läheb mõneks ajaks ära, aga kui vaadata Venemaa variandi osi, siis tuleb ta mingil hetkel tagasi. Vaatame, kuidas meil Eestis läheb," ütleb Kristjan, et „Köök“ on sisseostetud formaat. „Praegune stsenaarium läheb üsna Vene variandi järgi. Ma ei tea küll, et oleks väga suuri muutusi sisse tulnud," rääkis ta kevadel Õhtulehele.

Küll aga ei jää pottide-pannide kolistamine Kasearuta olemata ning alanud hooajas juhtub nii mõndagi põnevat.

„Küll on Kanal 2 ekraanil tagasi kõik teised sarja tegelased ning lisaks on sel sügisel oodata ka uusi värvikaid karaktereid. Nimelt ootavad kogu restorani eesotsas Sheffiga ees suured muudatused, mis loomulikult toovad endaga kaasa uued tulised lahingud,“ rääkis Helemäe.