Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
19. september 2017, 23:10

KOGEMUS: Moonika Chandaa Silvese elu oli näiliselt kõige paremas korras

Moonika võib igal hommikul ärgates olla tänulik, et tema otsus hakata iseendast armastust otsima on toonud talle kiindunud kaasa, tubli lapse ja inspireeriva töö. Ent teekond selleni polnud kuigi roosiline. Seda olulisemaks peab naine praegu teiste juhatamist õnne juurde.

Moonika Chandaa Silvese (37) elu oli näiliselt kõige paremas korras. Ta oli abielus ärimees Siivo Silvesega, kelle ema on 1990ndate legendaarne ärinaine Tiiu Silves. Ta elas kaunis majas, kasvatas pisipoega ja võis olla lihtsalt koduperenaine, muretsemata homse pärast. Ometi tundis Moonika hinges, et õnn kõnnib temast järjest kaugemale. «Olin unustanud, mis on õnnetunne, sest tegelesin pidevalt sellega, et mahuksin raamidesse ja oleksin ühiskonnale sobiv standard. Kandsin maske,» meenutab ta oma vaimse tee algust.

Pingutus öötundide arvelt

«Me kõik kanname iga päev maske, et teistele meeldida, et meid armastataks ja aktsepteeritaks,» mõtiskleb Moonika. «See on kurnav ja väsitav. Võin julgelt käe kõrgele tõsta ja öelda, et olen olnud suur maskide kandja. Minu maskide kollektsioon oli võimas. Aga meil on võimalus visata kõik maskid maha ja hakata elama oma südame kutse järgi. Kui teeme kõike armastusega, saame anda elule suurema väärtuse. Oleme kõik erilised, kaugel tavalisest. Elu ise on juba eriline, kui osata sellest rõõmu tunda.»

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse