Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
13. september 2017, 14:18

KUI ÜLDSE, SIIS... 3 põhjust, mil võiksid mõelda eksi tagasivõtmisele (1)

Hoolimata sellest, et oled masenduses, tunned end üksiku ja lohutamatuna, siis eksiga uuele ringile minek ei ole enamasti sugugi edukam. Kui suhe lõppes, siis ikka mingil teatud põhjusel...

Kui ilma eksita ei saa, siis muinasjutulise loo lõpu kujunemiseks soovitab portaal Womens Health pöörata tähelepanu järgmisele kolmele punktile.

Kas need muutused on olemas?

1. Te olete mõlemad muutunud

Kui te ei ole suutnud eelimisel korral suhte purunemises süüdi olnud tegureid kõrvaldada ja te pole muutunud, siis ei saa teil ka nüüd sel korral olema õnnelik suhe. Kui olete indiviididena mõlemad kasvanud ja arenenud, siis on teil ehk võimalus.

2. Teie olukord on muutunud

Kui teie lahkuminekut kirjeldab mõte, et toona ei olnud teie suhte jaoks õige aeg, siis on teil ehk võimalus. Sageli saavadki suhted lõpu tegurite tõttu, mis on tingitud keskkonnast, tööst ja vahemaast. Või oli teie elus just tegu suurema muudatusega - keegi lõpetas kooli jne. Aga enne uuesti suhtesse tormamist tasub kaaluda - kas nüüd on teie olukord tõesti muutunud?

3. Sa oled meelt muutnud  

Kui lõpetasid toona suhte, sest ei olnud õnnelik, armastatud ja ei tundnud täiuslikkust, siis pole kindlasti vaja uuesti suhtesse tormata. Eriti seetõttu, kui kardad, et ei leia kedagi uut ja paremat. Samuti ei tohiks turvatunde ega raha tõttu suhtesse joosta. Lähene asjale kriitiliselt ja küsi endalt - mis on muutunud?

Kui jätsid suhte seetõttu, et tahtsid ringi veel vaadata ja võimalusi uurida, kuid nüüd igatsed oma eksi - see on täiesti normaalne. Kui see on põhjus, siis võib olla lootust.