Olga Ivanova Foto: Tatjana Iljina
Eesti uudised
13. september 2017, 14:21

OTSUSTATUD: Olga Ivanova jätkab Keskerakonna fraktsioonis (34)

Riigikogu Keskerakonna fraktsioon arutas täna Olga Ivanova jätkamist ja tegi positiivse otsuse, kuna Ivanova nõustus toetamata valitsuse eesmärke ja järgima fraktsiooni töökorraldust. 

„Olga Ivanova kinnitas, et soovib jääda fraktsiooni ning toetab praeguse valitsuse poliitikat ja fraktsiooni distsipliini valitsuse eesmärkide elluviimisel,“ ütles Keskerakonna fraktsiooni esimees Kersti Sarapuu.

Ivanova sõnul soovib ta jätkata valitsuse toetamist Keskerakonna fraktsioonis. „Olen alati rõhutanud, et opositsiooni langemine on Reformierakonnale ja Eestile olnud kasulik. Antud valitsusele alternatiivi ma ei näe ning mina ei saa olema see, kelle pärast Reformierakond saab tagasi võimule,“ põhjendas Ivanova oma soovi jääda fraktsiooni.

Sarapuu lisas, et oluline on kindlasti ka see, et kõik fraktsiooni liikmed järgiksid fraktsiooni töökorda ning omavaheline suhtlus oleks konstruktiivne. „Fraktsiooni liikmed leidsid, et erakonna volikogu ja juhatuse otsus, mille järgi valimisliitudes konkureerivad inimesed ei saa jätkata Keskerakonnas, oli õige. Samas võimaldame Ivanoval anda oma panus sõlmitud koalitsioonileppe täitmisesse,“ ütles Sarapuu.