Foto: VIDA PRESS
Suhted
13. september 2017, 14:42

HOIA OMA VÄIKEST SÕPRA! Vaata, milline on kõige ohtlikum sekspoos mehele (4)

Kui sa oled kunagi mõne luu murdnud, siis tead, et see on põrgulikult valus ja kindlasti mitte kõige meeldivam kogemus, kirjutab Maxim. Ja mõeldes käe- või jalaluu murdmise peale kujuta nüüd ette, kui vastik võiks olla murda oma peenis?

Jah, peenises õigupoolest ei ole tegelikult luud, aga seda on võimalik murda. Ja võib arvata, et see on tõesti märksa hirmsam kui käe poolekskaksamine.

Peenise murdumine kujutab seda, et su tunica albuginea’sse (valkjaskesta) rebitakse auk. See on osa riistast, mis vastutab erektsiooni eest. Sa kuuled plõksu või raksu, näed riista kiiresti lõtvumas ning võtmas sinise, punase ja lilla sügavamaid toone.

Mullu väideti väljaandes Advances in Urology, et kõigi aegade kõige ohtlikum sekspoos on ratsaasend, sest nii on kallis mehelikkus väga haavatavas asendis ja õnnetused kerged juhtuma. Kujuta ette, et naine ratsutab sul peal, miski läheb väga valesti ja su riist põrutab talle korraga täie jõuga otse puusa. 

Rahustuseks: peenisemurrud on päris haruldased. Viidatud uuringu teinud teadlased said uurida vaid 44 juhtumit. 

Aga üleüldse on tänavu selgunud uus ohtlike sekspooside edetabelivõitja. International Journal of Impotence Researchis äsja ilmunud uuringus leiti, et kõige rohkem murtud riistaga mehi satub kiirabisse pärast koerapoosis hullamist.

„Selles asendis rakendab mees oma tõugetesse ohtralt jõudu ja see võib viia valepöördeni, kui ta pole piisavalt hoolas,“ märkisid teadlased uuringus.