Liigume
14. september 2017, 09:00

Rekordinaise NELJAS maraton - SEB Tallinnas

Sõitsin peale tööd kohe Tallinnasse. Ööbida sain maratonieelsel ööl Gerly juures. Wow kui uhke elamine (rõdu on juba suurem kui minu üürikodu) ja milline külalislahkus ning mainimata ei saa jätta ka väga ägedate lauamängude mängmist enne uneaega. Ah jaa - burgerit ja friikaid sõime ka, ostsime Räägust. Täna oli siis võimalik neid kaloreid kulutada. Neil on ka nunnu kassike, kellele meeldis mu pats.

Hommikul ärkasin enne kella seitsmest äratust - juba kell viis. Tunne positiivne ja sära silmis. Liikuma hakkasime 8 ja start oli 9. Enne starti sõin ühe banaani. Soojendus oli minimaalne ja pidin juba stardikoridori liikuma. Õnneks Gerly oli abivalmis ja viis mu asjad pakihoidu. Tervitasin paari tuttavaga ja otsisin oma 3:45 tempomeistri üles. Andrus oskab seda asja ja pole välistatud, et kui üritus jätkub, siis juhin uuel aastal ka ise 3:30 või 3:45 gruppi.

Minu enesekindlus ajas täna üle ääre. Lobisesin, pulss oli enneolematult madal minu  kohta 168 l/min kõigest. Veeresin 30km ja siis tegin oma jooksu. Andrus arvas, et võiksin kauem grupis püsida, aga klõps käis ja läksin ikkagi nii nagu Hassoga räägitud oli. Ajaparandus tuli kõigest minut, kuid isiklik on isiklik!

Ülihea enesetundega läbitud. Mudasel teel ja tõusudel oli raskem, kuid kenasti lõpuni ma tulin. Olen uhke ja tean, et uuel aastal saan veel paremaks. Miks mitte ka kunagi alla 3 tunni joosta kui kiirust on võimalik arendada.

42,195 km
Aeg: 3:42:35

Ma olen TEGIJA! Naeratasin väga tihti ja rahvas elas kaasa. Eelmine rada meeldis rohkem, sest pikad sirged on minu teema ja melu oli ka rohkem varasemalt kuidagi.

Ma olen hull egoist, aga ma olen Rait Ratassepa järel teine kõige vingem inimene. Rahul, õnnelik, uhke - võimas naine!

See oli minu tütrele pühendatud jooks.

Aitäh Cris, et mul silma peal hoidsid enne ja peale jooksu! Ilma sinu toeta ma ei oleks täna see inimene, kes minust saanud on.

Aitäh Hasso, et suutsid teha selgeks, et mul on sellist positiivse meeleoluga jooksu vaja ning kunagi 3:30 tuleb ka, lihtsalt mitte sel jooksul!

Aitäh Eratreening.ee punt, ülitoetav ja mõnus on teiega treenida ja võistlustel kohtuda!

Loe Karmeni ettevalmistusest ja varasematest jooksuvõistlustest http://jooksublogi.blogspot.com.ee/.