Foto: Tootja
Tehnika
14. september 2017, 09:20

Uus Ford Mustang – kiirem, kaunim, kaasaegsem. Veidi kannatust, varsti ta jõuab!

Uus Ford Mustang, mida sel nädalal autosõpradele tutvustatakse, on elegantsema disainiga, uuendatud mootoritega, erksama juhitavusega ning uute juhiabilahendustega, mis peaks rõõmu pakkuma kõigile legendaarse Mustangi sõpradele. Auto tarnimist alustatakse Euroopas 2018. aastal.

* Jõulisemat kujunduskeelt ilmestavad kirka valgusega leed-tuled, uued värvitoonid ja valuveljed. Stiilses interjööris on kasutatud pehme pinnaga viimistlusmaterjale ning alumiiniumdetaile.

* Täiustatud Fordi 5.0-liitrine 450 HJ V8 mootor koos 10-käigulise automaatkäigukastiga muudavad Mustangi senisest veelgi kiiremaks, täpsemini juhitavaks ning kütusesäästlikumaks.

* MagneRide vedrustus ja valik sõidurežiime, sealhulgas seadistatav My Mode lisavad sõidurõõmu. Uus aktiivklapiga väljalaskesüsteem on innovatiivse heanaaberliku seadistusvõimalusega.

* Täiustatud juhiabilahenduste hulgas on jalakäijate tuvastuse ja sõidurajal püsimise abisüsteemid ning seadistatav 12-tolline täisdigitaalne näidikupaneel.

Euroopa autoostja rõõmuks

Euroopa autoostjate eelistustele vastavaks kohandatud Mustangi sõiduelamust pakkuvat olemust võimendab veelgi uus MagneRide seadistatav vedrustus ja valik sõidurežiime, mille hulgas on uus My Mode valik meelepäraseks seadistuseks.

Uus Active Valve Performance Exhaust aktiivklapiga väljalaskesüsteem pakub aga uuenduslikku Good Neighbour Mode seadistust naabrite säästmiseks varahommikustel või hilisõhtustel sõitudel.

Mustangi juhiabilahenduste hulka kuuluvad kokkupõrke ennetuse abisüsteem koos jalakäijate tuvastusega ja sõidurajal püsimise abi lasevad rahumeeli sõidust rõõmu tunda.

Tänapäevane stiilne kabiinikujundus, mille ihusõbralikud kattematerjalid ning 12-tolline täisdigitaalne näidikupaneel pakub autosviibijaile nauditavat sõiduelamust.

„Eurooplaste Mustangi-armastus osutus isegi suuremaks, kui eeldasime – siinsetel teedel veereb juba ligemale 30 000 legendaarset Mustangit,“ sõnas Ford Motor Company asepresident ning Euroopa, Kesk- ja Lähis-Ida ning Aafrika regiooni president Steven Armstrong.

„Ei ole just palju teisi sõidukeid, mis tooksid laia ostjaskonnani niisuguse kombinatsiooni ajaloopärandist, stiilist ning sooritusvõimest nagu läbi aegade parim uus Ford Mustang.“

Milline on uue Ford Mustangi väliskuju, mida võib eeldada sooritusvõimest ja kuivõrd on masin tänapäevaselt nutikas, loe edasi Acceleristast.