Suhted

VALLATLUSTE JAHIL: 5 portaali, kust paarid otsivad teisi lõbusaid paarikesi (4)

LISA KOMMENTAAR

Sama ka22. september 2017, 15:12
Eestis. Ma pole juba 9 aastat sexi saanud, aga iga päev tuleb mitukümmend kirja naistelt sex.ee portaalist, neist kirjadest ei saa kuidagi lahti, kuigi märkinud rämpspostiks ja kirjutanud ka neile, et ei soovi neid kirju. Kunagi olin Delfi Date tutvuslehel, hiljem kustutasin konto, mingil sex.ee lehel pole kunagi osalenud. Tegelikult need naised, kes nn. kirjutavad, ise ei teagi sellest. Nad ka osalevad Delfi Date tutvuslehel. Muidugi sinna registreerimisel tuleb nõustuda tingimustega, kus on väikselt kirjas, et portaal jagab andmeid sõsarportaalidega, nii satuvad need naised ise teadmata sex.ee portaali. Ja kui nad soovivad tutvuda, saadetakse nende "kirjad" automaatselt ka sealt portaalist. Ja siis naised kurdavad, et mehed hakkavad juba esimeses kirjas sexist kirjutama, muidugi hakkavad, kui said naise tutuvumissoovi sexisaidilt :).
mul veidi keerulisem22. september 2017, 16:44
ei jõua nii palju huvilisi enam vastu võtta , kuigi vaheldus ergutab ... kuid nüüd neid - küll väga head tegijad - läinud liiga paljuks , kustutasin oma andmed kuid ikka tuleb veel ...
vaatasin22. september 2017, 15:04
ühte huvi pärast, seal nii palju nnoori naisi Tallinnast, kindlasti ka mõnest kolkast, kus ei elagi nii palju elanikke :)? Tegelikult on need petusaidid, mis loodud vaid raha väljapetmiseks. Iga kirja eest pead maksma, nii kui kirjutad ükskõik mis ajal, tuleb kohe vastus valvetöötajalt, nagu istuks kõik terve ööpäeva valves jne. :).
saa aru22. september 2017, 16:45
äri on äri ja proovi aga uuesti kuni raha jätkub ...