Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
21. september 2017, 16:50

VALLATLUSTE JAHIL: 5 portaali, kust paarid otsivad teisi lõbusaid paarikesi (4)

Mitte kõik, kuid rohkesti leidub neid paare, kes oma sekselu koos kallimaga on otsustanud vürtsitada. Olgu selleks kolmas osapool või hoopis partnerite vahetus.

Tänapäeval on paarid palju vabameelsemad ja eksperimenteerimisele avatud, kirjutab Your Tango.

USA-s on kusagil 20 miljonit inimest, kes tunnistavad, et vürtsitavad voodielu teiste paaride ja kaaslastega. Kuigi grupiseks ja partnerite vahetus pole enam tabu, siis endiselt võib olla raskusi teiste huviliste leidmisega.

See on ka põhjus, miks enam ja enam avatakse uusi portaale erinevate huvidega inimestele. Ja kui pisikeses Eestis hirmutab oht, et äkki satud kellegi tuttava otsa, siis ongi põhjus rohkem välismaal ja sealsetes portaalides uudistamiseks!

5. SwingerLifestyle

Aktiivne kasutajaskond, kus üle miljoni liikme. On tasuta ja tasulisi teenuseid. Määrata saab piirkonna ja regiooni, kust otsid. 

4. Bicupid

Biseksuaalsed paarid saavad võimaluse kohtuda teiste biseksuaalsete paaridega.

3. GetItOn

 Kõik liikmed otsivad ainult üht konkreetset asja. Liikmed ei ole häbelikud oma huvi varjama. Tehes omale kontot - ole valmis, et akneet uurib väga täpselt sinu sekseelistuste kohta.

2. SDC

See portaal on spetsiaalselt mõeldud paaridele. Kui olete partneriga mõelnud ja otsinud teist paari, kes teiega koos vallatleda sooviks, siis siit võite leida omale sobivad kaaslased.

1. AdultFriendFinder

Mõeldud tõeliselt vabameelsetele täiskasvanutele.