Ragnar Klavan (vasakul).Foto: Jason Cairnduff
Jalgpall
16. september 2017, 21:22

Väravaolukorras vale otsuse teinud Klavan sai Inglismaa pressilt madalad hinded

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool pidi Inglismaa meistriliiga viiendas voorus leppima koduväljakul 1:1 viigiga Burnley vastu. 90 minutit platsil viibinud Klavan Inglismaa meedialt kiita ei saanud, sest ta oli koos keskkaitsepartneri Joel Matipiga süüdi Burnley ainsas väravas.

Liverpooli tegemisi kajastav veebisait This Is Anfield andis Klavanile kümnepunktiskaalas hinde 5,5. Sama hinnagu said ka brasiillastest staarid Roberto Firmino ja Philippe Coutinho, Liverpooli nõrgima hinde ehk 5 palli teenis äärekaitsja Trent Alexander-Arnold.

"Pärast Dejan Lovren kehva esitust Meistrite liigas ja kerget seljavigastust naasis Klavan peatreener Jürgen Kloppi kaitseliini ja lootis teha parema mängu kui eelmisel nädalal Manchester City vastu. Kahjuks oli ta osaline segaduses, mis võimaldas Scott Arfieldil Burnley ainsa värava lüüa," kirjutas portaal Klavanist.

Ragnar Klavan Burnley vastu. Foto: JASON CAIRNDUFF

Daily Mirror andis pooltele Liverpooli mängijatele hindeks 6 ja ülejäänutele 7. Klavan kuulus esimesse, Matip teise seltskonda. "Klavanit kirutakse palju, aga ta teeb arvatust paremat tööd. Kuigi vahel tuleb sisse ka mõni eksimus," põhjendas väljaanne.

Liverpool Echolt teenis Klavan hindeks 5 ja koos Alexander-Arnoldiga oli talle antud hinnang Liverpooli madalaim. Matip sai 6 palli ja Liverpooli eest skoori teinud Mohamed Salah lausa 8.

"Klavan tegi väravaolukorras kummalise otsuse ja jäi Chris Woodi peale, mis jättis Arfieldi täiesti vabaks. Enne seda võitis ta Woodi vastu surve alla jäänuna peapalli ja teisel poolajal peatas ta vajalikul hetkel Burnley kiire vasturünnaku," selgitas Liverpool Echo Klavani hinnet.