Luka Doncici rõõm.Foto: AFP / Scanpix
Korvpall
18. september 2017, 09:52

Luka Doncic: eeldan, et kogu Sloveenia tuleb meid lennujaama tervitama (2)

Sloveenia korvpallikoondise üks võtmemehi, 18aastane Luka Doncic sai EMi finaali teisel poolajal viga ega saanud lõpus enam oma tiimi aidata, kuid see ei vähendanud noormehe võidurõõmu.

"Imeline! Uskumatu! Ma ei suuda seda momenti kirjeldada. Me oleme esimest korda ajaloos Euroopa meistrid, see on uskumatu!" lausus Doncic mängu ja autasustamise vahel Eurohoopsile.

Oma hüppeliigese vigastust hindas ta kergeks. "Pole hullu! Arvan, et nädala-kahe pärast olen terve."

Küll aga oli Doncicil mängu ajal raske leppida teadmisega, et tema enam finaalis platsile ei lähe. "Olin nii vihane, sest teadsin, et ei saa oma meeskonda aidata. Aga lõpuks nad ei vajanudki mu abi. Nad panid väga tugeva vastase selili ja olen nende üle äärmiselt uhke!"

Niisamuti lubas turniiri sümboolsesse viisikusse valitud Doncic, et hoiab oma hüppeliigest (eile)õhtuste pidustuste ajal. "Pean targalt tegutsema, et mitte oma hüppeliigesele viga teha. Tantsida ma ei saa, aga olen raudselt kohal ja võib-olla siis laulan. Igatahes pean end hoidma."

Lõpetuseks küsiti Doncicilt, et millist vastuvõttu ta eeldab, kui meeskond kodumaale jõuab. Ta vastas lõbusalt: "Eeldan, et kogu Sloveenia (2 mln inimest - M.T.) on lennujaamas."