Ragnar Klavan (punases) võitluses Islam Slimaniga. Foto: Mike Egerton
Jalgpall
21. september 2017, 15:17

Klavan pääseb taas platsile? Liverpooli kaks põhikeskkaitsjat on vigastatud

Liverpooli vutimeeskonnas elu tuleval nädalavahetusel lihtsamaks ei lähe, sest peatreener Jürgen Klopp teatas kaks päeva enne mängu, et nii mõnigi mees on vigastusega kimpus. 

Eelkõige on murekoht kaitseliin, kus on probleeme kahel põhimehel Joel Matipil ja Dejan Lovrenil. Kui Matipit vaevab pigem pisimure, siis Lovren on viimased treeningud vahele jätnud. 

"Lovrenil on seljahädad. Ei midagi liiga tõsist, kuid kaks viimast mängu on vahele jäänud ja treeningutel pole ta samuti osalenud," kirjeldas Klopp horvaadi hetkeseisu. "Nädalavahetusel kaasa löömine on samuti kahtluse all." 

Matip sai väikse trauma üleeilses kohtumises. "Loodetavasti saab ta tänasel treeningul kaasa teha, kuid see pole veel kindel," täpsustas Klopp. Samas mängus sai kannatad ka Emre Can, kelle saatus on veel samuti lahtine.

See tähendab, et Liverpooli laupäevases Inglismaa kõrgliiga kohtumises Leicesteriga võib taas võimaluse saada Ragnar Klavan. Eestlase hooaja algus pole olnud just üleliia kiita, kuid nigelalt on esinenud kogu meeskond. Klavan kuulus algkooseisu ja sai täismängu kirja üleeilses liigakarika 0:2 kaotusmängus Leicesteri vastu. 

Viie mänguvooru järel hoiab Liverpool kaheksandat kohta. Kahe võidu kõrvale on kogutud sama palju viike ning üks kaotus.