Kommentaar

Indrek Tederi kommentaar: artiklis on minu kohta esitatud väärväide!

Nelli Kalikova | Kas pedofiilid on rohkem kaitstud kui lapsed? (15)

LISA KOMMENTAAR

Naised26. september 2017, 12:58
olen ise naine aga pean ytlema et on väga väga palju neid kes mehe pärast unustavad ennast ja rääkimata lastest. Selle peale mis suletud uste taga toimub ei julge isegi möelda. Olid ajad kus Eestis ei olnud vägistajaid, pedofiile, narkomaane sest, sellest ei räägitud. Kui palju on ohvreid kelle ugu ei ole kunagi päevavalgele tulnud, jube möelda. Aga, varsti vajuvad need lood jälle unustusse ja pätid tegutsevad edasi. Näitab ikka Eesti sotsiaalse arengu taset, olgu siis kyber vöi e-riik kui tahes hea, inimeste peale ei möelda.
Huh22. september 2017, 18:16
Pedofiilid on kaitstud muidugi. pereliikmest pedofiilid veel eriti. Kui laps olles täiskasvanu räägib, et teda lapsena aastaid ära kasutati ja pereliikmest pervert kes seda tegi ka tunnistab, et tegi. Minnakse politseisse, laps kriminaalsuudistust ei julga voi ei taha esitada. Ehk on raske lapsepolve traumat uuesti kohtus läbi käija, ka pole ohvril kohustust suudistust esitada. sest kurjategija oli lähiomane. Voi ohver lihtsalt usub kasuisa kes utles, et ta enam nii ei tee. Tulemus: pedofiilist kurjategija marsib politseist välja ja midagi temaga ei tehta. Ehk ongi muutunud aga ehk on jätkanud kouaeg oma räpast elu kuritarvitates teisi lapsi.
Karm22. september 2017, 18:04
Emad, on pedofiile kes nimelt jahivad naisi kellel on väiksed lapsed. Ja väikelapse all motlen ma lapsi kes on alla 6 aastased. Tean juhtumit. Esimesel voimalusel kui lapse ema tööle läks ja jättis lapse kasuisaga, kustutas värske abielumees kasulapsega oma sugukirge. Moelge enne kui kellegagi kokku hakkate elama. Voite oma uue ilusa armastusega lapse elu igaveseks ära rikkuda. Soovin, et seksuaalset ärakasutamist oleks lihtsam tuvastada. Lihtsalt mingi vereprooviga. Dopingut on voimalik leida verest kes teab kui kaua hiljem. Peab ju olema mingi voimalus, et lapse verre jääb mingi märk. Kas on hormoonitase k6rgem v6i midagi sellist. Kui keegi tark ainult motleks välja mida analuusida.
õk22. september 2017, 11:02
Pedofiilid ja nar--karid on vääriliselt kaitstud. Nelli kaitseb omi lapsukesi, kes talle ainult tulu toovad, kohtud ja võmmid kaitsevad pedofiile - ei te mis kasu nendest on?
Eino Taruk22. september 2017, 03:34
Ja nii see on. Oleme jõudnud seisu kus internetis porno vaataja saab suurema karistuse kui reaalne lapsekäperdaja.
21. september 2017, 22:10
👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹
tere21. september 2017, 19:50
Nelli teatajat ei ole kellelgi üle w ? Tahaks liugu lasta vastlatel
21. september 2017, 19:19
Kuidas siin nii vähe komme on? Kustutatud? Paar tundi tagasi oli tunduvalt rohkem.
See22. september 2017, 04:13
artikkel mingil põhjusel dubleeriti ( http://www.ohtuleht.ee/829371/nelli-kalikova-kas-pedofiilid-on-rohkem-kaitstud-kui-lapsed ) sama rubriigi ja sama alajaotuse all aga 7 tunnise ajavahega. Enamasti tõstetakse erinevate rubriikide vahel või siis korratakse pikema ajavahega.
Mikk21. september 2017, 18:46
Selle asemel et antud teemaga tõsiselt tegeleda, juurutavad riigi poolt rahastatavad LGBT, äärmusfeministid ja muud äärmused koolidesse hoopis sooneutraalsusideoloogiat!
Kõik on öeldud21. september 2017, 18:45
paremini poleks saanudki - Nelli Kalikova teab mida ta räägib. selge, et pedofiilia on raske teema enne valimisi ja keegi ei julge seda puutuda, seda enam, et "õige mees" paneb pedofiilid ja homod ühte patta. Selge, et nii tuhmide isikute puhul pole muud loota kui et pedofiilia vaiba alla pühkimiseks leitakse vabandus ja lüüakse kõiki ühe malakaga. Kahjuks ahistatavaid lapsi see mentaliteet ei aita.
Aitab ainult kui nimetatud ametkonnad ja tegelased võtaksid jalad kõhu alt välja.
JoppEduardo21. september 2017, 18:43
Ei imesta üldse miks need, kes peaksid olema head selle eest, et perverdid vanglas oleks, lillegi ei liiguta. Igasugused perverssused on praegu meie ühiskonnas IN! Võtame või Kenderi poolt kirjutatud loo lastepilastamisest. Kõige imelikumal kombel võtsid selle pedofiilse üllitise kaitseks sõna kirjanikud! Inimesed, kes peaksid hea seisma rahva moraali ja meie kultuuri püsimise eest. Ei imesta üldse, kui varsti hakkab riigikogu arutama võimalust pedofiilia seadustamiseks sest eeltöö on juba tehtud - homoliikumine on seaduislik! Ja siis miks mitte ka zoofiilia ning nekrofiilia? Olgem tolerantsed, eks ju? Ja tühja neist lastest....
Mina jälle21. september 2017, 18:35
Mul sõbral S6 ja kah tõmbab kõõiiik 4 ratast ringi kui vaja :) tal mingi pütt kah vahelt ära võetud ja lärmab paremini kui mul :D
Kodanik21. september 2017, 18:09
Vastus pealkirjas esitatud küsimusele on selgelt jah.
Põhjus selleks on samuti selge - pedofiilide ja homode vahe on tarvitatava lapse vanuses 1-2 aastat. Ja see täna veel kaitstav (?) iga ilmselt langeb koos valimiseaga peatselt. Siis pole tegemist enam pedofiili vaid kohustuslikult lugupeetava ja riigi poolt kaitstava homoga. Sellest vaikus. Kes kaitseks lapsi - milline riigi poolt rahastatav MTÜ?
jep jep jep21. september 2017, 17:48
Audi S4 tõmbab normilt sussi ringi kui lappi anda :)