Carlos Tevez.Foto: CHANDAN KHANNA
Jalgpall
21. september 2017, 18:38

Hiinas palliv Carlos Tevez: hiinlased ei jõuks isegi 50 aastaga meile järele

Hiljuti oma uues koduliigas liigse kehakaalu tõttu avalikult kriitikanooli tunda saanud Carlos Tevez otsustas meedias vastulöögi anda, sõnades, et tema arvates ei jõua hiinlased isegi 50 aastaga ülejäänud maailmaga samale tasemele. 

Endine Manchester Unitedi ja Manchester City ründaja pallib praegu Hiina kõrgliigas Shanghai Shenhua ridades. Detsembris eksootilisse liigasse siirdunud argentiinlane teenib kaugel maal küll 630 000 naela nädalas, kuid tänavuse aastanumbri sees on mehel ette näidata vaid 13 kohtumist ja kolm väravat. 

Ründaja kehva vormi tõttu teatas klubi omanik Wu Xiaohui hiljuti, et Tevez ei vasta nende ootustele. Samamoodi on ründajat kritiseeritud tema liigse kehakaalu pärast.

Intervjuus Prantsusmaa telekanaline SFR Sport andiski mees oma vastulöögi. "Hiinlased ei ole nii andekad kui Lõuna-Ameerika või Euroopa pallurid," sõnas edurivimees. "Erinevalt meist, kes me juba maast madalast jalgpalliga ümber käime, ei ole nad isegi head. Nad ei jõuaks isegi 50 aastaga meie tasemele."

Kuigi Teveze leping Hiina klubiga kestab veel üle aasta on Lõuna-Ameerika väljaanded juba hakanud kihama, et argentiinlane siirdub varsti tagasi kodumaale Boca Juniorsi ridadesse.