Eesti uudised

KASULIK! Mida teha valesti adresseeritud kirjadega? (16)

LISA KOMMENTAAR

kilpla lood22. september 2017, 09:35
Peale majavalitsuse ja kohustusliku registreerimise ei kontrolli keegi, millise aadressi annab ametnikele eraisik või firma. Postkasti saabuva maksuameti või kohtukutse järgi saadki sellest sündmusest teada. Kui enne tegelesin nende teadetega, siis nüüd lähevad lihtsalt paberihunti.
Huvitav , kas mõni ametnik pöörab tähelepanu kui registreerida end Kadriorgu presidendilossi või Toompea avalikku käimlasse?.
Läbi lugeda22. september 2017, 06:50
Tõepoolest!22. september 2017, 06:07
Kõige vähem vaeva nõudev, on võõrad kirjad lihtsalt prügikasti visata. Miks peab inimene igasuguste ametnike tegemata tööd tegema? Uskuge, ei tule keegi ilma sanktsioonita üle teie koduläve. Agaramad käsutäitjad jooksevadki tavaliselt oma närvid umbe. Ei maksa lihtsalt välja teha ja kõik.
ja samuti22. september 2017, 02:39
mida teha valesti ehk mitte minule saadetud reklaamipahnaga,kuhugi tagasi saata ei viitsi.
küta22. september 2017, 04:21
ahju või pliiti nendega
Võta vaevaks22. september 2017, 06:10
ja käi ära oma postimajas. Võta sealt teade (kleeps postkastile), et ainult sulle adresseeritud post sinu kasti kõlbab. Ja rohkem sulle klantspilte ei tule.
miks22. september 2017, 07:03
miks pean reostama oma postkasti mingite sildikestega? Selle asemel, et igasse postkasti enamusele kasutut rämpsu toppida, võiks reklaam üles panna kvartalite/rahvarohkete kohtade juurde püstitatud tahvlitele. Kes huvitub, see läheb ja loeb. Paberi kokkuhoid tohutu.
"Võiks, tuleks".....22. september 2017, 08:33
ja korista oma postkasti edasi! Ei tee keegi kellegi eest midagi ära. Mind see ei vaeva kui sina "võiks, ja teeks". Eks tee siis.
Toomas22. september 2017, 08:58
Tulevad ikka, kuigi on kleeps. Kuigi ehk pisut vähem kui naabritele, aga ikkagi. Ei peleta see kleeps neid mõistuseta rämpsukülvajaid ...
mariann22. september 2017, 09:37
Ega sellest pole tolku, kui on kleeps, meil Kuressaares pannakse ikka reklaami, lisaks panevad postiljonid reklaami ka ilma numbrita postkasti, kus pole kapiustki ees. Aga mis sellistest ikka tahta, vist ei oska lugeda.
Miks minu kleepsuga postkasti22. september 2017, 12:05
midagi ülearust ei satu? Viitsisin postiljoniga asjast arutada. Teie, kes ei viitsi, loomulikult koristage postrkaste ja kiruge siin kõiki ja kõike.
To:miks22. september 2017, 12:19
Ilmselt oleneb see ka elukohast või ühistust. Meil on postkastide juures seinal riiul kuhu reklaam pannakse, sealt võtab see kes tahab ja postkasti seda jama ei topita. Hea lahendus. Mis aga puutub inkasso kirjadrsse ja sellistesse... elan üürikorteris, aastaid. Sissekirjutus on minul ja ainult minul aga eelmine elanik armastas igale poole võlgu elada... alguses oli asi päris hull, käidi ka uste ja akende taga, vähe sellrst et postkast inkasso kirjadest pungil. Tagasi saata pole mõtet, tulevad sama ringiga tagasi. Kuna kõige rohkem pommitas Juljanus inkasso, võtsingi rahvastikuregistri lahti, helistasin. Jutt oli umbes sama, ju ta siis elab seal, meil see aadress ja saadame sinna. Kui ütlesin, et ok. Saadan teile siis registri väljavõtte, et ainult mina elan siin korteris ja sellest venelasest kelle nimegi ma hääldada ei oska, tean niipalju et kolis ka siit korterit välja jättes võlad omaniku kanda. Tuli lühike vastus. Vaatame mis teha saame. Sellest on nüüd pea aasta... siisni vaikus. Äkki tõesti on lõppenud see kirjade jant :)
ab21. september 2017, 22:38
Nagu näha eestis ruulib büroktaaia täie hiilgusega! Ametnik teab sama palju kui kits teerullist! Ega enne midagi ei muutu kui keegi kolakat vist saab!
mia21. september 2017, 20:51
viskan võõrad kirjad lihtsalt prügikasti ja asi aamen,ei hakka mingeid saatjaid taga ajama
Just,22. september 2017, 05:42
nii talitan minagi, prügikasti ja rahu selleks ajaks majas.
Meil ju nn Rahvastikuregister, las uhavad ja otsivad neid "saatjaid".
Juulius21. september 2017, 20:27
Naabrimees Mardi poja aadressile ühes väikelinnas hakkasid saabuma kirjad Eesti Töötukassast, erinevatelt kohtutäituritelt, haigekassast ja veel mitmetelt riigiametitelt. Võõra mehe nimele. Lõpptulemus oli mingi inkasso mees, kes majaelaniku arvates oli kapp ja täiesti tige mees. Kuna korter on noormehe pere omandis olnud juba pikemat aega, siis tekkis kohe küsimus, et mis toimub. Võet ühendust linna registritega, kus sai selgeks, et mingit imemeest ei ole imekombel korteris rahvastikuregistrite ja linnaandmete alusel olemas. Helistati töötukassasse, kus teatati, et nemad saadavad kirjad sinna aadressile, mille nende klient annab. Ja nemad aadressi ei kontrolli, meil olevat vabadus ja õigus. Aga lubasid vennikese käest küsida. Järgmisel korral teatasid rõõmsalt, et meie valetame, nemad usuvad oma klienti, kes teatas, et tema elab sellel aadressil. Sai võetud teised meetmed tarvitusele ja lubatud neile saata advokaat kaela. Üldiselt, 2 kuud sai jamatud, et kirjasid ja mingeid *kappe* ei tuleks. Omnivat pole mõtet süüdistada, sest nemad viivad kirjad aadressi järgi. Ah jaa, Imemees olevat olnud teise linna mees, kel ka kelmused ja muud asjad kaelas.