Lauli OtsarFoto: kuvatõmmis/ TV3
Tele
21. september 2017, 19:39

TV3 VIDEO | „Merivälja“ peaosatäitja ei nõustu kriitikaga: sarja tegevus ei veni ja ei ole ülemängitud! (24)

4. septembril jõudis TV3 eetrisse Eesti suurim mõistatus, mis on siiani lahendamata. Mida uurisid ja leidsid nõukogude sõjaväelased vene aja lõpul Meriväljalt? Kas tõesti oli tegu maavälise objekti ehk ufoga?  Seriaali peaosatäitja Lauli Otsar rääkis, et tema ei ole üldse nõus kriitikaga, mis seriaali kohta on öeldud.

“Ma olen lugenud, mis on kirjutatud, ma sellega ei ole üldse nõus, minu arust on see tore sari. Nii palju, kui tuttavad mulle otse on öelnud, nii palju on neile kõigile meeldinud, on väga üllatavatest kohtades öeldud, et neile on väga meeldinud ja ma arvan, et tuleb veel vaadata, iga osa läheb aina põnevamaks!” lubab Otsar.

Naine ei ole üldse nõus kriitikaga, et seriaal venib.

“Seal iga detail mängib, kuna ma tean, mis lõpuni toimub, siis ma tean, mis detailid mängivad. Minu arust ei ole üle mängitud või ala mängitud, näitlejad teevad väga suurepärast tööd ja mina vaatan küll rõõmuga seda sarja," ütles ta.

Muuhulgas on näitlejanna pahane selle pärast, et Kanal 2 enda põnevussarja "Nukumaja" nende seriaaliga samal ajal eetrisse pani.

"Tõesti hämmastav, kuidas see toimub alati niimoodi, kuidas see juhtub, aga noh, mõnes mõttes on nagu tore, siis on konkurentsi, nagu mu isa ütles, et on tore, et “Meriväljast” räägitakse ükskõik mida, aga vähemalt sellest räägitakse, see on juba tegelikult oluline," sõnas ta.