Eesti uudised

Valimiste valvur Tõnis Saarts Ringvaatele: „Kasutatakse valla või linna meediat oma huvides, ent ei hoolita tasakaalu printsiibist.“ (4)

LISA KOMMENTAAR

Valvur Saarts!24. september 2017, 09:32
Ütle, valvur, kuidas sina tagad minu salajase e-hääletamise? Igaüks ja igal pool jahvatab ainult mingist turvalisusest ID kaardiga. Aga turvalisusest, tagada hääletajale üksi, ehk privaatne hääletamine, mitte kõssugi. Nüüd Saartsil käsil maakonna lehed. Aga kõige suurem rikkumine on Põhiseaduse paragrahv 60. rikkumine. Milleks meile Põhiseadus kui sellest ei tehta väljagi? Tundub väike asi? Aga kui palju saab selle rikkumisega valesti hääletada?
öö24. september 2017, 08:39
erapooletu valvur või politoloog on vaja välja teenida.
Refi agent24. september 2017, 07:02
Michal lubab kaotada tasuta bussisõidu ja sulgeda TTV - sulaselge hirmutamine. Ligi närib vene koolide kallal ja püüab pidevalt vastanduda tekitades ebakindlust. Nagu Gräzin ütles - pritsivad mürki!
tõdemus23. september 2017, 18:36
Oponentide poolt ongi lubatud näiteks Tallinnas Keskerakonna poolt loodud hüvede kaotamise. Kes siis keda hirmutab?Kui linnavõim sellele tähelepanu osutab , siis nimetatakse seda tallinlaste hirmutamiseks ja tuuakse eraldi välja venekeelne elanikkond, tehes vahet rahvuste vahel .Peale kõige on võtnud opositsioon eesmärgiks mängida kohtunikku väidetavas korruptiivses Tallinnas, kus ei valita sõnavara.