Flora päästeingliks osutus ka täna Rauno Alliku. Foto: LAURA OKS
Jalgpall
23. september 2017, 17:49

Flora sammub meistritiitli poole, Kalju ja Liliu vormistasid Pärnule paraja paki (2)

Jalgpalli Eesti meistriliigas kindlustas oma liidripositsiooni täna FC Flora, kes oli võõral väljakul 2:1 parem Sillamäe Kalevist. Hiiul pallinud Kalju sõitis aga teerulliga üle Pärnust, alistades nad 6:0.

Flora läks tänast kohtumist juba 14. minutil juhtima, kui täpne oli hiljuti Eesti A-koondise eestki väljakul käinud Martin Miller. Kuigi 32. minutil viigistas Sillamäe Pavel Aleksejevi tabamusest mänguseisu jäi viimane sõna Florale. 

Kolm magusat võidupunkti tõi pealinna meeskonnale 70. minutil Rauno Alliku. Võidu järel on Flora edumaa Levadia ees endiselt kuus punkti ning meistriliiga lõpuni jääb mängida veel viis vooru. 

Nõmme Kalju tegi seevastu Pärnuga kiirelt asjad selgeks. Kuigi avaväravat pidi natukene aega ikka ootama, 14. minutil murdis tabaluku Liliu, siis järgmise 14 minutiga virutati kärmelt kolm tükki otsa, autoriteks Nikolai Mašitšev, Liliu ja Deniss Tjapkin, ning poolajapausile mingi Kalju 4:0 eduseisul. 

Kohe pärast poolajavilet virutas oma teise ning Kalju viienda Mašitšev ning kui 86. minutil vormistas oma kübaratriki Liliu, oligi selgunud tõsiasi, et pärnakad peavad suvepealinna naasma nukra 0:6 kaotusega.

Tabeliseis: