Tottenhami pallurid rõõmustamas. Foto: Tim Ireland
Jalgpall
23. september 2017, 18:10

VIDEO | Tottenham näeb kurja vaeva, et esikolmikust mitte maha jääda

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas sai täna esimesena õhtusse Tottenham, kes pidi tänu Serge Aurieri 70. minuti punasele kaardile West Hami vastu lõpuminutitel korralikult higistama, et võidupunktid koju jätta.

Londoni valge sats läks kohtumist 3:0 juhtima Harry Kane'i kahest ning Christian Erikseni ühest tabamusest. Sealjuures tõusis Eriksen oma kolliga enim Inglismaa kõrgliigas väravaid sepistanud taanlaseks, kokku on tal neid juba 33.

Õrnalt kostuva häirekella pani 65. tööle Chicharito, kes West Hami eest esimese tagasi lõi. Kui aga Aurier 70. minutil teise kollase kaardi tõttu platsile minema saadeti muutus kohtumise lõpp huvitavaks. 

Sealjuures polnud Tottenhami pallurid oma silme ees punast kaarti välkumas näinud 868 päeva, kui 2015. aasta maikuus saadeti platsilt minema Vlad Chiriches. 

West Ham suutis 87. minutil Cheikhou Kouyate abil veel ühe tagasi lüüa. Kuigi lõpu eel apelleerisid kodumeeskonna pallurid veel ka penaltile, mängu peakohtunik seda ei määranud ning kolm võidupunkti kuulus ikkagi Tottenhamile. 

Tänase võiduga tõusis Spurs 11 silma peale, mis tähendaks, et kui Manchesteri klubid täna võidavad, jääks Tottenham neist maha viie punktiga.