Romelu Lukaku hoog United särgis on olnud võimas. Foto: TONY O'BRIEN
Jalgpall
23. september 2017, 18:59

VIDEO | Manchesteri suured ei vääratanud, Crystal Palace jätkab põuaperioodil

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas olid täna kell 17.00 alanud kohtumistes võistlustules mõlemad Manchesteri suurklubid ning valitsev Albionimaa meister Londoni Chelsea. 

Kõige kergema tööpäeva said täna City pallurid, kes läksid vastamisi Premier League's senimaani kuival oleva Crystal Palace'ga. Mängu jooksul 70% ulatuses palli vallanud Mancehsteri klubi jaoks oli tegemist tõeliselt kerge jalutuskäiguga pargis.

5:0 võidumängus tegi City eest kahel korral skoori Raheem Sterling ning korra sahistasid väravavõrku Leroy Sane, Sergio Aguero ja Fabian Delph. 

Ka pärast tänast mängu null (!) väravat löönud Palace' on sealjuures viie Euroopa tippliiga seas ainus meeskond, kes tänavusel hooajal veel tabamust sepistada pole suutnud.

Võrdlemisi kergelt pääses Stoke City vastu täna ka Chelsea jalgpalliklubi. Juba teisel mänguminutil Alvaro Morata tabamusest juhtima asunud sinisärkide teise tabamuse eest hoolitses Pedro. Teisel poolajal vormistas oma kübaratriki ning Chelsea 4:0 võidu Alvaro Morata. 

Tippklubidest enim pidid vaeva nägema Manchester United, kelle päästeingliks Southamptoni vastu osutus ei keegi muu kui Romelu Lukaku. Belglane on Punaste Kuradite särgis oma esimese kuue Premier League'i kohtumises virutanud kuus väravat. Säärase saavutusega on Unitedi eest hakkama saanud enne vaid Louis Saha. 



Premier League'i tänased kohtumised:
West Ham - Tottenham 2:3
Burnley - Huddersfield 0:0
Everton  - Bournemouth 2:1
Manchester City - Crystal Palace 5:0
Southampton - Manchester United 0:1
Stoke City - Chelsea 0:4
Swansea - Watford 1:2

Inglismaa kõrgliiga: