ÕNNETUSPAIK: Järgmisel päeval pärast õnnetust annavad juhtunust märku vaid kümmekond neoonrohelist ringikest maanteel. Abipolitseiniku sõnul oli eelmisel õhtul avanenud vaatepilt õõvastav.Foto: Tiina Kõrtsini
Eesti uudised
24. september 2017, 16:36

Jõelähtme vallas lebas maanteel naise surnukeha (4)

Laupäeva õhtul kella 21 paiku sai politsei teate, et Jõelähtme vallas Tallinna–Narva maantee 19. kilomeetril lebab teel naise surnukeha.  Politsei arvab esialgsetel andmetel, et naine hukkus autolt saadud löögi tagajärjel. Praegu on naise isik veel tuvastamata ja teadmata on ka autojuht, kes võib õnnetusega seotud olla.

Hukkunud naine lebas valgustamata teelõigul, mis on varemgi jalakäijate elusid nõudnud. Suvel on seal lubatud sõita 110 km/h, ent kui vaadata möödakihutavaid autosid, siis nende tegelik kiirus võib olla suuremgi.

Pühapäeva keskpäeval annavad tragöödiast märku vaid Narva viivas kaherealises suunavööndis maanteele märgitud neoonrohelised ringid, kümmekond  väikest ja veidi eemal ka üks suurem. Lilli ega küünlaid pole teepervele toodud, sest politsei teatel on hukkunud naise isik veel tuvastamata.

Delfi kommentaariumis kirjutab üks autojuht, et sõitis õnnetuskohast mööda, kui kiirabi juba kohal oli.

„Seal ei olnud midagi päästa, “ kirjutab ta. Ma ei teadnud, et seal oli inimene… Arvasin, et keegi muu... Ei saa und...“

Mitu kommenteerijat ütlevad, et nägid pärast õnnetust läheduses seismas maasturit. Kas see aga võis juhtunuga kuidagi seotud olla, politsei veel öelda ei tea.

Kella 21.30 paiku õnnetuspaigale jõudnud ja sealt alles varahommikul pärast kella kolme lahkunud abipolitseinik Jaak Madison räägib, et vaatepilt, mis talle kohapeal avanes, oli äärmiselt õõvastav. Maas lebas tükke autost ja inimkehast. „Väga traagiline õnnetus,“ ütleb abipolitseinik.

Politsei- ja piirivalveameti Põhja prefektuuri pressiesindaja Olja Kivistik ütleb, et praeguse seisuga on politseil alust arvata, et naisele sai saatuslikuks autolt saadud löök. Tema isik on veel tuvastamata. Kõik õnnetuse asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

Politsei palub kõigil, kes juhtusid selles piirkonnas liikuma ja nägid liiklusõnnetust pealt, võtta ühendust politseiga telefonil 112 või 510 5599.