Alar Varrak.Foto: Alar Truu
Korvpall
24. september 2017, 19:21

Alar Varrak: viimased 15 minutit olid täielikult meie kontrolli all

BC Kalev/Cramo peatreeneri Alar Varraku sõnul oli tänases kohtumises Szekesfehervari Albaga võtmeküsimuseks koosseisude sobitamine. 

"Tänane mäng oli sarnane Karpošiga peetule," alustas Varrak. "Algas hästi ja lõppes hästi." 

Peatreeneri arvates sai algviisik hästi mängu kontrolli alla. "Punkte tuli, laud oli kontrolli all ja vastane ei saanud kergeid korve," rääkis ta. Küll aga muutus mängupilt pingilt sekkunud meestega. "Vahetustega läks rütm sassi ja vastased said kuidagi imelikke korve." 

Suuremast kaosest kalevlased küll avapoolajal pääsesid, kuid pausilt naastes said vastased kiirelt 15ga ette. Äralangemise ühtset põhjust Varrak välja tuua ei osanudki. Küll aga olid nüüd koosseisude vahelised rollid vahetunud. 

"Kolmandal veerandajal oli täiesti vastupidine olukord," arutles loots. "Algkooseis ei saanud hästi hakkama, aga varumehed said. Väga head viimased 15 minutit. Mäng oli siis juba kindlalt meie kontrolli all." 

Kas seitsmepunktiline edu on teisipäevaks piisav? "See on parem, kui minna miinuses või viigis," arvas Varrak. "Pluss seitse on hea, aga kui vastane saab rongi sõitma, siis pole see ikkagi eriti suur vahe."