Kristjan Kangur.Foto: Alar Truu
Korvpall
24. september 2017, 19:31

Kristjan Kangur kiidab noort meeskonnakaaslast: Jõesaar oli täna platsil kindlalt parim (3)

Tänavusest hooajast taas kodumaal palliva Kristjan Kanguri sõnul oli Kalevi korvpallurite tänase võidu retsept meeskondlik tegutsemine. 

"Ega suurt võlusõna olnud," ei osanud Kangur ühest põhjust tuua, kuidas kolmandal veerandajal raskest seisust välja tuldi. "Mängisime isuga ja pingutasime kaitses."

Ta lisas: "Esimesel poolaja oli natuke liiga palju punnitamist. Nemad tulid üle ja panid ära. Hakkasime palli rohkem jagama ja see tõi meile edu." Tõsi, sest kalevlastele märgiti protokolli 21 resultatiivset söötu. 

Palju kiidusõnu jagus kogenud koondislasel noorema kolleegi Janari Jõesaare suunal, kes viskas üleplatsimehena 22 punkti. "Ta oli väga tubli. Tegelikult on kogu aeg olnud. Täna tõusis eriti esile, platsil kindlalt parim," tunnustas Kangur 23-aastast tagamängijat, lisades siiski, et kolme mängu põhjal on veel vara liiga põhjapanevaid järeldusi teha. 

Kalevlaste Meistrite liiga teekond jätkub juba ülehomme. Kangur ei salga, et kõige lihtsam selline graafik pole. "Ega ole kellelegi kurtma ka minna. Pingutame ja mängime hambad ristis," ütles ta.