Linas Kleiza.Foto: Christian Petersen
Korvpall
9. oktoober 2017, 16:36

Žalgiriselt tappa saanud Rytase tegevjuht süüdistab kaotuses kohtunikke

Sel nädalavahetusel said Leedu korvpallisõbrad näha kahe kossuikooni omavahelist vastasseisu. Lietuvos rytase ja Žalgirise kohtumisest väljus sedapuhku 70:67 võitjana Kaunase klubi. 

Kaunase klubi vedasid võidule legionäärid Kevin Pangos ja Brandon Davies, kes viskasid vastavalt 19 ja 15 silma. Rytase resultatiivseimad olid 12 punktiga Christopher Kramer ja Robert Carter. 

Pärast mängu pälvis tähelepanu Rytase tegevjuht Linas Kleza, kes kurtis kohtunike tegutsemise üle. Pärast lõpusireeni olevat NBAski pallinud leedukas trüginud arbiteride ruumi ja neil näod täis sõimanud. 

"Ma soovin tänada kõiki Lietuvos rytase poolehoidjaid, kes täna saali tulid. Sellest meeskonnast saab uuesti Vilniuse linna au ja uhkus, kuid eilse mängu valguses ma ei saa, ega soovigi vaikida selle fakti üle, et mäng otsustati mitte platsi viibinud mängijate poolt, vaid kohtunike poolt, kes olid ilmselgelt Žalgrise fännid," kirjutas Kleiza oma Facebookis mängu järel. 

Kuue vooru järel on Rytasel tabelis kirjas 4 võitu ja 2 kaotust, millega hoitakse neljandat kohta. Kaunase Žalgiris (5 võitu 1 kaotus) on Lietkabelise järel teine.