Rein Taaramäe.Foto: Alessandro di Meo
Jalgrattasport
11. oktoober 2017, 14:11

Taaramäe teeb Katjuša eest viimase etteaste tiimi liidrina

Jalgrattur Rein Taaramäe jätab Katjuša-Alpecini meeskonnaga hüvasti 19.-24. oktoobrini Hiinas peetaval hooaja viimasel World Touri võistlusel Guangxi velotuuril. Taaramäe on Šveitsis registreeritud klubi liidriks kokkuvõtet silmas pidades, Rick Zabel jahib etapivõite.

Järgmisel aastal Direct Energiega liituval Taaramäel pole käesoleval hooajal ühtegi korralikku tulemust ette näidata. Seda viga on esimest korda toimuval Guangxi velotuuril võimalik parandada, vahendab rattauudised.ee.

Zabel on teinud palju musta tööd Alexander Kristoffi jaoks ja osales tänavu oma esimesel Tour de France’il. Lisaks Taaramäele ja Zabelile esindavad Katjuša-Alpecini Hiinas Marco Haller, Pavel Kotšetkov, Marco Mathis, Michael Morkov ja Angel Vicioso.

Guangxi on tšuangide autonoomne piirkond Lõuna-Hiinas. Kuuest etapist koosnev tuur algab merelinnast Beihaist. Üldvõitja selgub ilmselt 4. etapil, kui ratturitel tuleb sõita finišiks NongLa Scenic Spoti tippu. Ülejäänud viis etappi on mõeldud eeldatavalt sprinteritele. Tegemist on esimese World Touri võistlusega Hiinas pärast 2014. aasta Pekingi tuuri.