Ardo Kreek. Foto: ALAR TRUU
Võrkpall
12. oktoober 2017, 15:03

KAHJU! Ardo Kreek alustab hooaega karkudel

Eesti võrkpallikoondise ja Pariisi Volley raudvara Ardo Kreek on klubihooaja eel keerulises seisus, sest puusavigastus jätab ta mõneks ajaks platsilt eemale. Kreegi esimene mäng nädalavahetusel algavas Prantsusmaa kõrgliigas oleks pidanud olema Rennes Volley 35 vastu, kus teenib leiba Eesti koondise sidemängija Kert Toobal.

"Ettevalmistus on meil läinud väga vigastusterohkelt. Võib-olla esimene mäng meie meeskonna osas kõige paremat pilti ei annagi. Olen isegi päris pikalt väljas, sest puusaliigeses on mingi põletik sees. Pärast keerulist koondisesuve annab keha järele. Kirjade järgi tuleb nüüd vähemalt kolm nädalat puhata ja pallitrenni saab tegema hakata äkki kuu aja pärast," rääkis temporündaja Õhtulehele.

"Igapäevategemisi vigastus ei sega, valu pole, aga mul kästi võimalikult palju karkudega ringi käia, et puusale rahu anda," lisas ta.

Mullu lõpetas 31aastane Kreek Prantsusmaa kõrgliiga põhiturniiri resultatiivseima temporündajana, tuues 22 mänguga 161 punkti, millele lisandus 58 blokipunkti ning 26 serviässa.