Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
13. oktoober 2017, 18:00

4 märki, et te ei ole mõeldud koos olema (1)

Mõnikord me ei taha seda tunnistada, aga vahel ei ole lihtsalt mõni suhe mõeldud kestma. Suhet luues üritame ikka leida enda kõrvale inimese, kellega armastus võiks kestma jääda. Kui esiti aitab füüsiline tõmme, siis hiljem jääb sellest ilmselgelt väheseks...

Armastus on teadlik valik, mida inimesed teevad iga päev, kui nad on kellegagi suhtes, kirjutab Relationship Rules. Armastus ei ole valik, kus saab end suhtesse suruda. Sa ei saa tunda armastust iga inimese vastu. Armastus on valik ja oskus mõista, et kõik suhtes ei ole ja ei saagi olema täiuslik.

Võibolla ei ole sa lihtsalt kohanud veel õiget inimest. Võibolla te ei ole mõeldud kokku jääma...

4 märki, mis sellele viitavad:

1. Enamus ajast teie suhtes kulub halbade situatsioonide lahendamiseks

Kuigi suhted ei saagi alati olla korras, siis tunnetad siiski, kui asjad on pidevalt korrast ära ja valed.

2. Teil ei ole õiget ja kindlat sõprust

Iga romantilise suhte aluseks peaks kõigepealt olema tõeline sõprus. Sul peab olema kaaslasega tugev sõprus, et teie romantiline suhe jääks püsima.

3. Teie armastus üksteise vastu on emotsionaalse asemel pigem praktiline ja mugav

Kui keegi uurib, et miks te koos olete, siis asud alati praktilisi põhjuseid nimetama. Armastus ei pea ju alati loogiline olema... Tõeline armastus ei vaja põhjuseid...

4. Sa mõtled endiselt, et on asju, mida sa oma partneri juures muuta saa

Armastus hõlmab ka aktsepteerimist ja lugupidamist. Sa pead oskama austada ka oma kaaslase neid omadusi, mis sulle ehk ei meeldi, kuid ometigi on need osa su kallimast. See on armastuses väga oluline!