Ott Tänak ja Georg Gross Saaremaa ralli avapäeval.Foto: Alar Truu
Spordivaria
14. oktoober 2017, 22:32

NII SEE JUHTUS | Ott Tänak tegi kodusel Saaremaa rallil puhta töö (1)

Saaremaal lõppes mootorispordirahva sügisene pidu ehk Saaremaa ralli! Absoluutarvestuses teenisid võidu WRC autoga rajal olnud Ott Tänak ja Georg Gross. Laupäev toob kaasa ka palju muud huvitavat, muuhulgas kohtub Ragnar Klavani koduklubi Liverpool kodus Manchester Unitediga ning Kaia Kanepi alustab Kremli tenniseturniiri.
22:32
SPORDISÕBER

Sellega tõmbame siit tänaseks spordipäevale joone alla. Homme juba uued vinged sündmused. Head õhtut! 

22:31
TENNIS
(Julio Cortez)
22:07
KARATE

Eesti võitis Karate Euroopa Meistrivõistlustelt rekordilised 13 medalit. 

Tallinnas, 13.-14. oktoobril, peetud KSI Karate Euroopa meistrivõistlused olid rekordiliselt edukad. Kokku võideti 13 tiitlivõistluste medalit, millest ka kaks olid kuldsed. Euroopa meistriteks krooniti Gunnar Krivun (+40a kergkaal) ja Tan Markus Ojala (Juunioride raskekaal). 

Hõbeda võitis juunioride raskekaalus Hugo Martin Liivaleht ning Täiskasvanute koondis kooseisus Imre Pauklin, Alar Pauklin, Rene Lett, Gunnar Krivun, Madis Kostabi, Virko Vaiksaar, Mikk Ilves. Eriliseks tegi hõbemedali võitmise fakt, et poolfinaalis tõrjuti konkurentsist peafavoriit Inglismaa koondis, keda varasemalt pole Eestil kunagi õnnestunud võita.

Esimesel võistluspäeval võistelnud noortest olid pronksi väärilised Markus Kanter (juuniorite raskekaal), Hannes Sild (kadettide raskekaal) ja Hugo Martin Liivaleht (juunioride kata). Teisel võistluspäeval kogusid aga täiskasvanud koguni kuus pronksi. Alar Pauklin (-80kg), Madis Kostabi (+80kg), Jakob Haud (noored kergkaal) ja Carl-Christjan Bogoslovski (noored raskekaal), Tanel Kanter (+40a kergkaal), Margus Vahemäe (+40a raskekaal).

Võistluste peakorraldaja, Karateklubi Impact treeneri, Imre Pauklini sõnul võib võistlusi kokku võtta sõnaga "suurepärane". Eesti koondise rekordiline medalisaak näitab tänast head taset ja tuleviku potentsiaali. Olime medalite koguarvestuses küll 7. kohal, kuid oleme aastatepikkuse tööga võidelnud välja kindla koha maailma paremikus.

"Väga hea meel on ka selle üle, et Eesti võistluste korralduskvaliteedi üle oli välisosalejate tagasiside ülivõrdes hea," sõnas Pauklin. "Oleme väikese riigina suutnud korda saata väga kõrgetasemelised võistlused, mis jäävad maamärgiks järgmistele korraldajatele." 

22:05
PARAOLÜMPIA

Eestlastele Euroopa Noorte Paramängudelt kaks pronksmedalit. Viimane võistluspäev Itaalias tõi meie noortele taas medalilisa nii kergejõustikus kui ka ujumises.

Gilbert Anton Orav saavutas 400m jooksus pronksmedali võites kokkuvõttes oma teise medali. Robin Liksor ujus taaskord uue iskliku rekordi ning võttis 200m kompleksujumises samuti pronksi. Liksori jaoks oli see kolmas medal Euroopa Noorte Paramängudelt.

Sellega on Euroopa Noorte Paramängud selleks korraks lõppenud. Eestlaste jaoks oli tegemist vägagi eduka võistlusega, sest kokkuvõttes võideti neli kulda, üks hõbe ning kaks pronksmedalit. 

22:03
KERGEJÕUSTIK

21:27
KÄSIPALL
(Aldo Luud)
21:14
GEORG GROSS

20:52
JALGPALL
20:42
OTT TÄNAK

20:25
JALGPALL


19:43
TENNIS

19:15
SAAREMAA RALLI

19:12
JALGPALL

19:10
KORVPALL

18:16
KULDSUU
18:00
SIIM PLANGI


17:47
OTT TÄNAK


17:30
RALLI
17:24
RALLI

Saaremaa ralli 11 katse: 

17:23
OTT TÄNAK

"Olud oli tõesti keerulised. Keerulised isegi minu jaoks."

Loe rohkem