Jupp Heynckes teab, kuidas Bayernit juhendada. Foto: MICHAELA REHLE
Jalgpall
14. oktoober 2017, 20:22

VIDEOD | Euroopa vutiliigad: PSG supertähed pääsesid üle noatera, Bayern küttis sauna, Ronaldo päästis Reali

Pärast rahvuskoondiste pausi on jalgpallimaailmas nädalavahetusel taas tihe töö käimas, kui peetakse mänge üle kogu Euroopa. 

Prantsusmaa kõrgliiga hiid PSG oli võõral väljakul suures hädas tabeli tagumise otsa klubi Dijoniga. Kuigi Edinson Cavani jättis vigastuse tõttu kohtumise vahele, olid teise supertähed eesotsas Neymari ja Kylian Mbappega platsil. 

Kohtumise kangelaseks aga tõusis sootuks vähe tuntud mees. Thomas Meunier viis PSG 71. minutil juhtima, kuid Dijonil oli vastus olemas. 1:1 viigiseisult oli aga belglane see, kes ka teise värava lõi ning Pariisi tippklubi võidule viis. 

Kohtumise tipphetked: 

PSG-l on nüüd üheksa vooruga kirjas 8 võitu ja 1 viik ehk 25 punkti. Teisel kohal olevat Monacot, kes eile Lyonilt lüüa sai, edestatakse juba 6 silmaga. 

Saksamaa kõrgliigas sai oma esimese mängu kirja Carlo Ancelotti vallandamise järel taaskord Müncheni Bayerni ohjad 72aastane Jupp Heynckes. Asjad tundusid täna nagu aastaid tagasi, kui legendaarse treeneri juhtimisel alistati 5:0 Freiburg. Esimene tabamus läks kirja omaväravana. Lisaks said jala valgeks Kingsley Coman, Thiago Alcantara, Robert Lewandowski ja Joshua Kimmich. 

Kohtumise tipphetked: 

Kaheksa vooru järel püsib Bayern Bundesligas teisel kohal. Täna koduväljakul Leipzigilt 2:3 lüüa saanud Dortmundi edu on kaks punkti. 

Hispaania kõrgliigas läheb jätkub üllatavalt krobeliselt Madridi Reali hooaeg, kui täna alistati võõral väljakul raskustega 2:1 Getafe. Valitsev meister asus küll 31. minutil Karim Benzema väravast juhtima, kuid teise poolaja alguses säras tablool taas viik. Realile päästis võidu Cristiano Ronaldo tabamus 85. minutil. 

Kohtumise tipphetked: 

Madridi tippklubi hoiab La Ligas teist kohta, kuid mängu vähem pidanud Barcelonast jäädakse maha nelja punktiga. Barcelona peab oma kohtumise täna õhtul, kui minnakse vastamisi vana rivaali Atletico Madridiga.