Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. oktoober 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 21. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema tänane päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pikemaajaliste plaanide tegemine läheb kenasti. Raskusi tekitavad aga päevaprobleemid, mis rütmi sassi ajavad ja võivad oma ootamatuses närvilist meeleolu tekitada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui sa ei kuulu just nende hulka, kellel on vaja ka nädalavahetusel tööl käia, siis lülita ennast täielikult välja. Ära ava arvutit ega keeruta oma peas tööalaseid mõtteid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Isiklikku ellu lisandub ärevaid noote. Kuuled sulle olulise isiku kohta nii üllatavat infot, et esimesel hetkel ei usugi seda. See hämmastab ja ärritab sind.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pead leppima sellega, et teistel inimestel on õigus tegutseda nende endi mitte aga sinu soovide järgi. Kui üritad kallimat kontrollida, põhjustad talle ebamugavust.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Armastamine tähendab paljuski teise valikute austamist ja tema toetamist ka siis, kui ta ei tegutse sinu lootuste järgi. Armastada tähendab inimesest lugu pidada.

Neitsi
23. august – 22. september

Probleeme on võimalik tunduvalt suurendada, kui sa neile aina palavikuliselt mõtled. Niisugustele asjadele, mida sa absoluutselt muuta ei suuda, pole hetkekski mõtet mõelda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Nädalavahetus toob üksjagu uudiseid. Need on mõnes mõttes küll positiivsed, kuid sellegipoolest ajavad need su tavapärase elurütmi sassi ja sunnivad plaani muutma.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tegutsed otsustavalt ja sinu kindlameelsust kroonib edu. Saadki seda, mida tahad, aga samas tekitab see kelleski su suhtes kadedust, võibolla isegi vimma.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled oma harjumuste ori. Oled küll püüdnud, aga sa ei saa kuidagi nõiaringist välja, libastud ikka ja jälle. See aga tekitab kasvavat rahulolematust iseendaga ja teeb enesetunde kehvaks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võid kohata inimest, kes näib juba esimesest silmapilgust sümpaatsena ning tundub pärast lühikest vestlust igati omane. Ära ole siiski liialt usaldav.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võid tajuda, et üks ammu lõppenud suhe teeb sulle ikka veel haiget ning hoiab su tundeid vangis. Neid emotsioone võib vallandada üsnagi süütuna tunduv ootamatu vahejuhtum.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vaja oleks hinge tõmmata, mitte raisata oma energiat sellele, et koduste toimetustega hullupööra vaeva näha. Võid endale südamerahuga natuke laisklemist lubada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Uuel eluaastal on raha teenimine ilmselt üks su peamisi eesmärke. Kui oled loominguline ja nutikas ning julged eksperimenteerida, siis on ka edu loota. Suhete vallas on olukord muutlik. Vajad tavapärasest rohkem vabadust ning kui armastatu tegevus kuidagi piiravalt mõjub, tekib soov plehku panna.