Michael Schumacher oli alati särasilmne ja rõõmus. Foto: SCOTT WENSLEY
Vormel 1
15. oktoober 2017, 11:52

Raskes seisus Michael Schumacher on oma viimast võitlust kaotamas (38)

2013. aasta lõpus rängalt viga saanud vormelilegend Michael Schumacheri traagilisest õnnetusest saab varsti juba neli aastat, kuid lootust jääb aina vähemaks. 

Tšehhi meediaväljaanne Blesk sai jutule ühe Schumacheri lähedasega, kes sakslase kohta värsket infot jagas. 

"Ta võitleb kogu hingest. Just nagu oma ülieduka vormelikarjääri ajal. Aga tundub, et legend on võitlust ebavõrdse vastasega seekord kaotamas," seisab artikli juhtlõigus. 

Pärast 2013. aasta 29. detsembri Alpides juhtunud õnnetust pole avalikkus Schumacherit näinud. Kuulujutte on palju, kuid päriselt teavad sakslase tegelikust seisust ilmselt vaid lähedased ja arstid, kes temaga tegelenud. 

Fakt on aga see, et vormelilegendi seis on kriitiline. Viimaste andmete kohaselt on Schumacher jätkuvalt koomas ning tema ripub juuksekarva otsas. Väidetavalt on ta kehakaal langenud vaid 45 kilogrammi peale ja kasvust kadunud 14 sentimeetrit. 

"Michaeli fännid vääriksid tõde," on Schumacheri mänedžer ja hea sõber Willi Weber pettunud, et perekond endise vormelipiloodi tegelikku seisu varjab. Ta lisab, et teda on hakatud eirama. llmselt seetõttu, et tal liiga palju tähtsat infot poleks. 

Viimased aastad on Schumacher taastunud Šveitsi kodus, kus tema eest hoolitsevad paljud meditsiinitöötajad.