Reket laval.Foto: Alar Truu
Jalgpall
15. oktoober 2017, 19:23

SÕNAGURUSID TÄIS! Kes kuuluvad räppar Reketi unistuste vutikoosseisu?

Õhtuleht avaldab täismahus Eesti Jalgpalli Liidu ajakirja "Jalka" oktoobrikuu numbris ilmunud artikli.

Esinejanimega räppar Reket ehk kodanikunimega Tom-Olaf Urb on oma unistuste koosseisu nomineerinud rohkelt muusikaga seotud inimesi, kelle abil loodab ta tõestada, et muusika ja sport käivad käsikäes. Üks on aga kindel – kui sama seltskond peaks peale palliplatsi mõnel kontserdil kokku saama, siis on oodata igavesti vinget show’d!

DJ Paul Oja

Ma ei tea kedagi, kes tahaks kunagi väravas mängida, seega selle töö võib vabalt endale võtta Paul. Aga sellise meeskonnaga, nagu meil on, tal niikuinii väga palju tööd ei ole, seega chill.

Robert Linna

Full back. Tema on see äärekaitsja, kes mõnikord “kogemata” satub ka ründesse ja lööb imelisi screamer-stiilis sooloväravaid.

Robert Linna. Foto: Robin Roots

DJ Möls

Tema on keskkaitsja, kes hoiab kaitseliini paigas, juhatab taga vägesid ja mõnikord proovib keskväljalt igaks juhuks peale lüüa. Harilikult läheb see latti.

Rainer Meinart

Muidu mängib trumme, kuid täna mängib keskkaitses. Tema on viimane mees, kes võib libisevaid tackle’eid teha nii, et kaarti välja ei võlu.

Sander Mölder

Nii-öelda full back. Graatsilise mängustiiliga DJ ja produtsent hoiab parema serva puhtana, lisaks lööb just tema karistuslööke ja karistab nendega korralikult.

Põhjamaade Hirm

Ründav poolkaitsja. Ta on kohalik Messi, kes lammutab äärtest, suudab kiiresti ja täpselt ette tsenderdada või ise väravaid noppida.

Lauri Täht

Keskpoolkaitsja, kes juhatab koos teise keskplatsimängijaga mängu. Kiire tehnikaga ja mitmekülgselt andekas kutt kontrollib keskvälja, liigutades palli siva kaitse ja ründemängijate vahel.

DJ Critikal

Pigem kaitsev poolkaitsja. Väga suuri riske ei võta, kuid seda enam on ta oluline, ent nähtamatu lüli võidu puhul.

S’poom

Põhimõtteliselt ainuke sportlane terves meeskonnas. Muidu Ameerika jalgpalli mängiv MC saab hariliku jalkaga ka hästi hakkama; lööb peale, mõtleb kaasa.

Reket

Hea pea ja pikkade koibadega on lihtne palli väravasse suunata. Visiooni jagub, jõudu samuti.

Reket. Foto: Tiina Kõrtsini

Genka

Poksitrenni ja korvpallitaustaga jõulise räppari puhul võib lootma jääda, et näeme ka Jumala Käega löödud väravaid – mis siis, et nii ei tohi, aga värav on värav, eks.

Foto: Genka. (Tiina Kõrtsini)