Spordiblogi

Ville Arike | Uusi Liivakuid ja Teine oodates (4)

LISA KOMMENTAAR

Pealkiri on pisut mannetu, ei motiveeri eriti.28. oktoober 2017, 10:30
Kas tõesti tuleks oodata keskmist taset (Tein ja Liivak)? Kunagi oli Tartust võtta tugevamaid eeskujusid, mitmed neist olid omamoodi legendid. Jalkas on ka kõik "staarid", kuid koondis on kehvake. Ehk peabki see nii olema ja jääma.
aj16. oktoober 2017, 12:15
Hetkel siis Tartu noored kes nimekirjas Kivi,Rosethal,Eelmäe,Jürgenstein,Saal
Samas erksam Kriisa läks välismaale ning enam-vähem sama vanad Erkmaa KK mehed Tartust Mitt,Treier,Erkmaa,Kitsing jt. välismaal. Saaks kõik kodumaale oleks päris hea tiim juba täna kui 3 kobedat väljamaa meest lisada.
unustasite16. oktoober 2017, 12:09
veel Eesti tasemel töusu 2004 Rannulad ja Paaded,oli sama seis mis täna,Tein läks ja seni vahetus ja pingimehed visati vette,kevadel vaatamata sygispakkidele saadi tiitel Nybiti vastu.Peale igat pronksi on tulnud muutused ja kuld.
Tauber.16. oktoober 2017, 11:26
Tõsi ta on,et seda vana head Tartu vaimu pole selles meeskonnas juba ammu enam aga kui vaadata praegust meeskonda , kui palju annab Priit Vene noortele poistele mänguaega siis küll see vaim ka varsti tagasi tuleb.Hetkel on meeskonnas 6 kogenud mängumeest ja ülejäänud ongi kõik noored.Selles valguses on Tartu seni tegelikult päris korralikud mängud teinud .
Siit saab ainult paremaks minna !