ValimispiduFoto: Alar Truu
Terviseuudised
16. oktoober 2017, 19:15

Vähiravifond kogus valimispidudel 3000 eurot annetusi (8)

Valimispäeva õhtul külastasid vähiravifondi “Kingitud elu” vabatahtlikud Tallinnas kaheksa partei ja valimisliidu pidusid ning poliitikud annetasid vähihaigete toetuseks kokku ligi 3000 eurot.

“Väisasime fondi tublide vabatahtlikega Keskerakonna, Reformierakonna, Sotside, Roheliste, EKRE, IRLi, Savisaare nimekirja & Tegusa Tallinna ning Vaba Tallinna Kodaniku pidusid,” rääkis vähiravifondi “Kingitud elu” juhataja Toivo Tänavsuu. “Haarasime igal pool mikri, pildusime tervitusi ja kuulutasime kõik poliitikud päeva võitjateks – sest võitja pole mitte niivõrd see, kes pääseb võimule, vaid see, kes toetab abi vajavat ligimest."

“Kutsusime kõikjal vanu erakonnakalu ning noori poliitikuhakatisi üles soojendama oma südamed ja kinkima vähihaigetele annetusega lootust ning elupäevi,” ütles Toivo Tänavsuu. “Nõnda robinhoodlikul moel korjasime igal pool raha kokku. Olgu liberaalid, tsentristid, tolerastid, rahvuslased või kes tahes – vähihaiged said kõikjal täieliku mandaadi ning toetuse. Valitses fantastiline ühtsus ja üksmeel!”

Vähiravifond “Kingitud elu” on 2017. aastal toetanud enam kui 75 Eesti inimest ning panustanud nende ravidesse kokku ligi 750 000 eurot. 

Rekvisiidid annetuse tegemiseks leiab aadressilt www.kingitudelu.ee/annetajale