Eesti uudised

Riigikogu lükkas tagasi Eesti-Vene piirileppe tühistamise ettepaneku (12)

LISA KOMMENTAAR

igale oma18. oktoober 2017, 09:43
Ekre sobib poriseid Pärnu ja nüüd ka endise Audru valla ja Tõstamaa poriseid tänavaid pesema nagu Helme lubas. Kahju , et neil Pärnus valimised tuksi läksid.
ahhaa17. oktoober 2017, 19:21
Need 63 tuleks riigireetmise eest (Põhiseadus ütleb selge sõnaga, kuidas meie piir on määratud) lihtsalt kohtu alla anda!
Leping on väga vajalik!17. oktoober 2017, 16:19
Igal riigil on piir ja piirilepe.
Meie jurakas egrehui seisab provokatiivselt selle vastu.
Aeg on leping ratifitseerida!
kulla17. oktoober 2017, 16:48
Vasja. Meie riigi poolt on leping ratifitseeritud. Sama pole teinud vaid sinu armas hyilandija eesotsas ptn pnx-ga, aga kaagutavad kogu aeg nagu asi seisaks siinpool piiri. Oleks meie riigihärradel nüüd veidi rohkem mune võiks selle otsuse tõesti tühistada ja põhjenduseks tuua teise osapoole põhjendamatu pidurdamise antud teemal
Vahet pole 17. oktoober 2017, 17:36
Vene pool niikuinii esitavab duumas näitemängu edasi ega ratifitseeri piirilepet ja miks peaksidki kui neil teiselpool kontrolljoont kaasmaalased kes tuleks ühendada venemaa alla koos maaga millel nood elavad, sõltumata sellest mida meelt need kaasmaalased asjast ise on.
Suuname modereerimisele 17. oktoober 2017, 17:48
Idapoolne tsaarikene olibojaarikestega hämavad, duuma teeb seda mis nood soovivad , ratifitseerimist ei tule ja miks peakski kui semljakkidega koos saaks maid vene külge tagasi liita .
alf17. oktoober 2017, 15:18
See riigikogu tuleb laiali saata, kahjuks ei tee seda isegi president. Järelikult tuleb valmistuda uueks riigikogu valimisteks, et õiged inimesed saaksid valitud, kes suudavad tühistada nii kooseluseaduse kui Eesti-Vene piirilepingu.
www17. oktoober 2017, 14:26
Saame saame 17. oktoober 2017, 17:39
Puutin paneb kõrvad pea alla ja VF laguneb , siis saamegi. Isikukultusel pole alati järelkasvu ja saabub kuulsusetu lõpp.
Lugeja17. oktoober 2017, 13:38
Seni kuni pole uut ratifitseeritud lepingut kehtib 1920. a. sõlmitud leping.
Ekrenudid tahavad vene baase tagasi?17. oktoober 2017, 15:14
Sinu loogika järgi kehtib ka baaside leping, mis sõlmiti 1939.
Korrektsus ennekõike!17. oktoober 2017, 15:45
Esiteks, vene baase pole siin olnud, venelastel polnud oma armeedki, saati siis siia baase tahta. Need "vene baasid" olid Nõukogude Liidu baasid ja peale surus need N Liidu kommunistlik režiim. Kommunistid olid internatsionalistid, rangelt.
Uue piirilepingu (mis tõesti oli sõlmitud toonase Venemaaga, ehk Nõukogude Venemaaga) ratifitseerimisest ei saa keelduda (aeg selleks on maha magatud) sest see tekitab "suuri rahvusvahelisi probleeme" meie tänaste liitlastega. Sellega tõstatub rahvusvaheliselt küsimus Narvataguse ala ja Petserimaa kuuluvusest mis kommunistlik režiim liitis Venemaaga aga Tartu rahulepingut järgides kuuluvad Eestile. Siin tuleb mängu "Krimmi kuuluvuse küsimus" mille kommunistide režiim liitis Ukraina külge. (Neil polnud vahet, üks N Liit puha, kõik vaid "administratiivse jaotuse korraldamine") Nende alade "siia-sinna" liigutamine oli põhimõtteliselt kommunistliku režiimi omavoli. Seega, kui Eesti ei tunnusta Krimmi kuulumist Venemaale, siis ei saa samadelt alustelt tagasi nõuda ka Eestilt annekteeritud alasid. Venemaa neid ise tagasi pakkuma ei hakka ja kui nõuda, siis võivad nõuda Krimmi Venemaale kuuluvuse tunnustamist aga see ei meeldiks karvavõrdki Läänele. Seega on Eesti oma võimaliku nõudmisega sulgu pandud. Egas seal riigikogus kõik lollid pole, saavad väga hästi aru millised tuuled puhuvad.