Nikki ExoticaFoto: NIKKI EXOTICA / CATERS NEWS
Ilu ja mood
18. oktoober 2017, 09:47

MILJONI-DOLLARI-BEIB: transseksuaalne laulja kulutas 841 451 eurot, et end nohikust nukukeseks muuta (14)

USAst pärit mees on aastakümneid käinud kirurginoa all, et muuta iga sentimeeter oma kehalt. Teisisõnu - transseksuaal on voolinud oma ihu plastnuku järgi. Kogu see lõbu on läinud maksma üle 800 000 euro.

35-aastane Nikki Exotika mäletab aegu, mil teda kiusati ja nohikuks narriti, kuid on nüüdseks oma unistused täitnud ja näeb enda sõnul välja täpselt nukk Keni koopiana, vahendab The Sun.

Ta teadis juba 2-aastaselt, et ta on teistest erinev. Juba lapsena meeldis talle meikida ja värvida küüsi. Lõpuks sattus ta sõltuvusse oma Barbie nukust. Nagu arvata võib, siis kooliiga ei olnud tema jaoks kerge. Teda narriti homoks ja geiks.

Teismelisena sattus ta külastama transseksuaalidele ja transvestiitidele mõeldud baare, kust kuulis silikoonisüstide ja hormoonsüstide kohta.

19-aastaselt käis ta soovahetusoperatsioonil, lasi teha kolm iluoperatsiooni ninale ja kaks rindadele. Loomulikult lasi ta eemaldada ka meestele iseloomuliku Aadama õuna.

Sealt edasi ainult kulukad muutused ja operatsioonid järgnesid, et voolida temast tõeline nukuke.

Nikki on oma muutumise ja elustiili üle uhke. Ta on isegi suisa uhke ema oma kolmele adopteeritud pojale, kes on geid.

Ta naudib tähelepanu ja seda, et terves maailmas tahavad inimesed end temaga koos pildistada. Ta tunneb õnneliku ja täiuslikuna.

Et ta imidž oleks ka täiuslik, siis plaanib ta muretseda endale roosa BMW. Ta Nikki loodab, et leiab ühel päeval enda kõrvale ka musklis, pika ja kuuma mehe!

Vaata SIIT!