Eesti uudised

Taavi Rõivase tee vabandamiseni võis kiusata tema ahistamise ohvrit (233)

LISA KOMMENTAAR

venitamisest19. oktoober 2017, 19:55
teatamine on pöördvõrdeline püksikummi venitavisusega!
pensionil jurist 19. oktoober 2017, 09:10
Naine elab Malaisias ja tööandja Tallinnas ???? Mis tööga tegu ?
nalja nabani18. oktoober 2017, 23:10
suhtekorraldajad on selle pano deividi asjaga ikka meeletult puusse põrutanud,aga poisu on nii loll,et poliitmaastikult ei oska jehat tõmmata.
Elsa18. oktoober 2017, 21:48
Nii avaliku aja tegelane võiks ka valida,kus ja mis. Vaesed talupojad ,orjad,kes teenivad neile palka,peavad iga minut ennast kontrollima,et äkki võetakse palk ära või pannakse häbiposti .
Elsa18. oktoober 2017, 21:42
Kui paljud lapsed koolis ootasid,keda kiusati,et aidadaks! Sina va rõivanahk ei kuulnud seda! Nüüd said ise!!!! Istud ikka riigikogus,et järgmist reisi saada ja kobada kedagi! Vastik!
Tibi18. oktoober 2017, 21:07
ootas oma kliendilt kolm nädalat ülekannet. Klient otsustas et polnud, millegi eest maksta.
Nii nii18. oktoober 2017, 18:13
Selle loo juures on kõige hullem fakt see, et oma mõjuvõimu kasutati ära. See tuleb välja ajakirjaniku artiklist, kus räägitakse, mida kõike tegi TR, et lugu ei jõuaks ajakirjandusse või veniks edasi. Minu silmis tunnistab selline teguviis, et TR oli süüdi ja ta teab, mis veel võib avalikuks tulla. Olgu kõigil selle delegatsiooni inimestel julgust avalikult rääkida, kuidas tegelikult lugu oli. Mõjuvõimu kasutajal ei ole kohta poliitikasse. See, mis ta selle naisega tegi või ei teinud, oma tööst vabal ajal, see on tema isiklik asi, hetkeni kui mõlemad nõus on. Hetkest, kui üks pool ütleb EI ja teine jätkab, algab kuri tegu. Inimene, kes ei austa teise "EI"-d, peab otsima endale muu ala kui rahva esindaja amet. Mina pole nõus toetama isikut ja ma ei taha, et mind esindaks isik, kes kasutab mõjuvõimu, et minu silmis õigeks jääda. Inimene, kes ei austa teiste inimeste intiimset enesemääramist ei vääri otsustama suurte inimgruppide saatusi. Kõigepealt suutku ennast valitseda, siis tulgu esindama. EAS-i delegatsiooni vaikivad isikud on kõik kaasvastutavad. Ja hetkel kui pole avalikke kommentaare, on minu jaoks kõik need inimesed selles nimekirjas selle loo kaasosalised. http://www.err.ee/635929/nimekiri-ettevotjatest-kes-kaisid-koos-roivasega-malaisias-singapuris
Nad esindasid Eesti Riiki. Nad esindasid mind. Mis õigusega nad vaikivad. Või arvavad nad, et Riigi asjade ajamine on nende erareis? JUBE! KUi sa esindad rahvas, siis anna ka rahvale aru, mida sa rahvast esindades teed. Kui sa olid reisil, siis tee suu lahti ja räägi. Ükskõik kui jube see tõde siis pole. Vaikimine teeb võimaluse, et ma mõtlen selles nimekirjas olijates kõigist kui valelikest rahva raha raiskajatest.
18. oktoober 2017, 20:46
Oot, et Riigikogu saal on nagu perepalat, kus värsked emmed ja issid nunnutavad oma maimukesi?
Jätame kõrvale küsimuse, et kuidas beebi seal rahvahulgas ennast tunneb, ja kas lastekaitse peaks ta ära võtma või mitte...
Mul on hoopis küsimus, et kas siis tänasest päevast peale
on lubatud oma vastsündinud beebid kaasa võtta ka:
tuletõrjujal, kassapidajal, elektrikul, kohviku ettekandjal, liikluspolitseinikul,
laeva kaptenil, neurokirurgil, kaevuril, bussijuhil, telesaate uudistelugejal, teatri näitlejal, korstnapühkijal, kokatädil, lenduril, psühholoogil, õpetajal, hauakaevajal, kraanajuhil jne?
Või mitte?
Nii nummi oleks ju, kui kruiisilaeva kapten ütleb titele:
"Ole pai, aita issit ja tüüri siit Vaidloo saarest mööda. Tukastus tuli just peale..."
Kirurg kiigutab beebit ja lausub:
"Nüüd me paigaldasime narkoosimaski, kas väikemees tahab ise kõhuõõnde ava lõigata, või teen seda täna veel mina?"
Bussijuht:
"Kuigi sõidumeerik ei luba enne nelja tundi peatuda, siis varuge kannatust, sest mu pisipoeg tahab kakale!"
Elektrik kõrgepingeliinil:
"Hoidke nüüd pöialt, kas on null või faas :) Põnn otsustab, kumba traati lõikame :)"
Kassapidaja lindil toitu läbi lastes:
"Vabandust, mu beebi just oksendas teie saia ja virsikute peale... ta on vist viiruse saanud, ehk pöörduksite palun kõrvalkassasse..."
Tundub18. oktoober 2017, 17:46
Et praeguseks on asunud sõna võtma kõik Reformipartei mainekujundajad, pressiesindajad ja suhtekorraldusfirmad. Kas ohver pole veel küllalt nutnud ja kannatanud? Noor naine kutsuti Eesti Arenduse Sihtasutuse peole! Kui me ei suuda isegi seal oma naisi kaitsta kus siis veel? Kas Eesti naistel polegi enam lubatud rikaste ja mõjukate peol oma au kaitsta?!
no ma ei või!18. oktoober 2017, 11:10
Kas ÕL--il pole enam millestki kirjutada, nädal aega sama joru, jätkem perekond Rõivase rahule, ärge unustage, nendel on lapsed kes võivad selle laimukampaania all kannatada.
pole parata18. oktoober 2017, 17:00
Kui jood end täis ja mängid Malaisia sugumürsku, tuleb sellega ka hakkama saada, ka oma laste ees.
Teeline18. oktoober 2017, 17:47
Armastav papake oleks enne võõra naise käperdamist võinud oma lapsukeste peale mõelda.
18. oktoober 2017, 22:03
ei ole siin kellegi lastele armu antud, ka palju väiksemate pattude pärast.
Eks me ikka ise oma lapsi kaitsma peame. Kui isa mürsk, siis tublil emal seda hullem-suurem töö, et kõik osapooled rahuldatud saaks ja lapsed vähe sirgema seljaga.
"Mõrsud" Isad ei halasta, võõras ke.. on lihasest lapsestki tähtsam näe, rääkimata oma naisest.
Põlastusväärne. Alguk ajas asi naerma, nüüd järjest vähem, kuna lugu oli inetu. Ta tegi meie rahvale häbi. Nolk!
leinaja18. oktoober 2017, 09:31
küll on kahju,et kommentaarid otsa said! Nii väga oleks tahtnud ikka ja jälle lugeda kuidas oleks pidanud käituma,kes oli täielik kurjategija, kuidas lohutada varjatut kannatajat,kelle peaks ülespooma,kelle kannatused kinni maksta jne. Ära unusta,kommentaator,sina ei ole jumal,kes õigust mõistab,sa laulad ainult sellest ,mida oled kusagilt ja kellegi käest kuulnud,tule maa peale tagasi!
krt18. oktoober 2017, 10:58
Lõpetage juba see jama, mida Taavi veel peaks tegema--vabandas, astus tagasi ikka ei aita veel, kus see ''inglike'' on, miks tema varjul, tegelik ohver on Taavi.
ets21. oktoober 2017, 18:12
kust ta tagasi astus
ta istub siiani 101 väljavalitu hulgas, kes arvavad et teavad kuidas teha seadusi meie elukorralduse kohta
tegemist oli ju enamvähem vä....miskatsega
Löpetage juba ära see jura18. oktoober 2017, 10:59
Kas te ei saa aru kui palju haiget teete Luisale ja kooliskäivale tütrele. Tänu teile vöib tast saada koolikiusamise ohver.Miks te kaitsete naist,kes ei taha oma näoga välja tulla. Kas ta on süütu. Kui naine ei taha,ei saa mees mitte midagi talle teha. Tähendab,ise tahtis. Ja on samasugune süüdlane ja rohkem veel kui Taavi. Pölgame teda. Madal ja alatu.
ets21. oktoober 2017, 18:14
ise ta on tassinud luisat ja oma tütrekest igal võimalikul juhul rambivalgusesse,
Q18. oktoober 2017, 07:58
Imelikud on need naised,kes seda ahistajat kaitsevad.
sama imelik on see18. oktoober 2017, 09:28
et kogu aeg kirjutatakse Taavist, aga ahistati ju kolme naist.Kes on need ülejäänud kaks, kes naisi ahistasid? Ülejäänuid varjatakse pidevalt Taavist kirjutades.Tema võttis teo omaks ja vabandas ning sellega on asi lõppenud.Aeg oleks rääkida ülejäänutest, mis tähtsad tegelassed nemad on et neist peab vaikima?Ära peaks lõppema ka selline praktika, et on normaalne riigi raha eest joomas ja naistega lõbutsemas käia.See ei ole normaalne.Tagasi peaks astuma ka EASi juht, kes selle lõbureisi eesotsas oli.
muig18. oktoober 2017, 10:33
Äkki TAAVI AHISTAS KÕIKI KOLME?
10:33 /millest sa 18. oktoober 2017, 11:56
aru ikka pole saanud?Nii oligi, kui ebameeldiv see ka jumaldajatele pole, polnud see ei esimene ega jää ka viimaseks uhkel kukel.
saab keegi pealkirjast18. oktoober 2017, 03:10
03:10,-le18. oktoober 2017, 10:34
Enam-vähem saan.Olen vanakoolimees, kel veel nutiajastu mõistust pole...
Ehh18. oktoober 2017, 02:45
Jah, igal teol on tagajärjed, ka flirdil ajakirjandusega või kättemaksul. Miks ei pöördutud seadusepoole vaid üritati tagaselja ärapanna, ju siis oli vaid kättemaks ja süüdistuseks polnud piisavalt alust
selleks18. oktoober 2017, 09:31
et süüdistust ära hoida, organiseeritigi kohtumine ning avalik vabandus ning tagasiastumine asespiikri kohalt.Seega on asi lahendatud ning võiks lõpetatda selelst kirjutamise.Miks aga ei ole vabandanud kaks ülejäänud, sest ahistati ju 3 naist ?Taavi oli seotud vaid 1 naisega.Praegu võiks Taavi rahule jätta ja tegeleda ülejäänutega, aga tundub, et ajakirjandusel on käsk ainult Taavit materdada.
Mina18. oktoober 2017, 00:24
Päriselt!!!enne valimisi selline teema.no tõesti IGA TÄISKASVAND NAINE saab enda kaitsmisega hakkama.ja pole tema ega erakonna pooldaja
Sinule18. oktoober 2017, 09:34
Kui iga täiskasvanud naine saaks enda kaitsmisega hakkama, siis ei oleks meil ei vägistatud ega tapetud naisi ja ükski naine ei oleks kunagi ohver.Paraku ei ole kõik naised sellised betoneerija tüüpi nagu Sina ega saa füüsiliselt mehe vastu, nii et lõpeta see vägivalla ja ahistamise kaitsmine.
..18. oktoober 2017, 10:29
"Sinule"kirjutad oma praktikast.?Pidu ei peetud metsas,et oldi üksinda ja ei olnud võimalik end kaitsta.Siin on tunda tõesti ärapanemisee lõhna.Kõik väljaandjad teavad "täpselt",mis juhtus.
kunagine ahistatu18. oktoober 2017, 10:36
" IGA TÄISKASVAND NAINE saab enda kaitsmisega hakkama"
Tere, talv! Miks siis varjupaigad naistest pungil on?
18. oktoober 2017, 11:01
No see "ahistamine" ei toimunud ju suletud uste taga vaid avalikus kohas, inimesed ümberringi. Ma oleks küll kisama hakanud sealsamas, mitte pärast ajalehes kaeblema.
Vana18. oktoober 2017, 00:04
Kui lõpetaks sellest jamast kirjutamise - väga ära on tüüdanud.
Tõepoolest18. oktoober 2017, 09:36
Kuna see asi on lahendatud,vabandused vastu võetud ja karistuski käes, tuleks Taavi rahule jätta.Nüüd võiks kirjutada kahest ülejäänust, kes samuti naisi ahistasid, kuid ei ole vabandanud.
nii on17. oktoober 2017, 23:50
need iduärimehed ja sooroslased on üks ülemaailmne pedofiilide bande
to nii on18. oktoober 2017, 11:04
Kas "ahistatu" oli alaealine või laps? või ei tea sa, mida tähendab pedofiil? On ikka tarkpäid.
18. oktoober 2017, 13:50
Kaks inimest veel ei tea, kes on pedofiil.
Üks vanaema.17. oktoober 2017, 23:49
Mis seal tegelikult juhtus? Ma kardan, et Taavi ei mäleta ise paljutki, oli nii purjus. Kui ei mäleta, siis tundubki talle, et ahistatav tundis end tantsu ajal kehvasti. Pidi ikka midagi suurt juhtuma?
Tegellikult on mul Taavist kahju. Ta vastab rahulikult ajakirjanikele kui need teda ründavad, ka reformikate peol, vastas kenasti, et ei lähe Luisast enam kunagi kaugele. Armas poiss tegelikult.
A18. oktoober 2017, 08:02
Ei ole armas poiss,vaid lambanahas ahistaja
Tahaks teada18. oktoober 2017, 09:42
ka neid ka teisi nimesid - üks lükkas naise basseini, teine kallas ühe naise joogiga üle - nemad ei ole vabandanud .Ka nende abikaasad või elukaaslased peaksid nende tegelikest lõbustustest teadma, mida EASi sildi all korraldatakse.
Teine vanaema18. oktoober 2017, 11:54
Et siis riiki esindades võib juua end maksumaksja rahadest mällarisse? Tõesti tore, nii tore!
AA17. oktoober 2017, 23:47
Haha! Nagu ikka - Eestlase lemmiktoit on jätkuvalt teine Eestlane :D Samas enda arust oleme me kõik ise ilusad ja head.
jessas17. oktoober 2017, 23:31
Roıvasel ammu aeg tagası astuda. Nıı ebameeldıv ja valalık ınımene. mıngu tööle, aga eı vııtsı. Astu tagası, Roıvas.
Rõivas18. oktoober 2017, 09:44
astuski tagasi ning vabandas, asi peaks olema lõpetatud.Tegeleda tuleks nendega, ke sei ole vabandanud ja kelle nimedest ajakirjandus vaikib, ehkki nemadki ahistasid naisi.Pole aus, et ainult 1 patuoinana rahva ette tiriti.
Vahur17. oktoober 2017, 23:27
Ahistamishjuhtum oli, Rõivas istub jätkuvalt Riigikogus ja vabandab kogu delegatsiooni nimel??? Kus on siin nn põhjamaa narratiiv??? Põhjamaal astutakse tagasi! Aga ENSV pole ju põhjamaa kahjuks, sest meil toimetavad just sellised Taavid, Remod ja Kalled
Rõivas astuski tagasi18. oktoober 2017, 09:46
asespiikri kohalt.Riigikogust ta ei peagi tagasi astuma, sest sinna valiti ta valijate poolt,ke stalle endiselt hääli andsid .Ühe teo eest ei saa mitmekordselt karistada.Kuna ta oma süüd tunnistas ja vabandas, siis valijad mõistavad teda- igaüks õpib oma vigadest.
Põrguvürst17. oktoober 2017, 23:19
ehk aitaks juba selle tolbaka tegemistest,saast jääb saastaks--nagu kogu ennast eliitiks ja ulme inimesteks pidav päti kari--õõvastav kuidas mingids lihtlabasest olendist tahetakse teha jumalust-täpselt nagu lenin ,stalin,jne--tõmmake pidureid ja jätke täis lastud nimega tegelased oma tegemistesse--sellise mainega olend esindab rahvast --masendav ,uskumatu ,kuid päti riigis reaalne ja jumalus--kuhu veel langeda--ehk varsti ustimenko presidendiks----
18. oktoober 2017, 11:07
Ja masendav on see, kuidas meil nii palju kirjaoskamatuid on. Kirjutada ei oska, targutada küll.
öelge17. oktoober 2017, 23:13
Kas see on ahistamine, kui mees tuleb ligi ja küsib otse: "Viska hargivahe letti!?" Ei ole ju! Ja tantsimine on?
väike taks17. oktoober 2017, 23:07
Aga võibolla oli Katrin hoopis mees, mitte naine?
23:07-le18. oktoober 2017, 10:37
Toivo17. oktoober 2017, 23:06
Kadi Metsmaa, tahan sind ahistada, ole valmis !!!
väike taks17. oktoober 2017, 23:21
On sul ka asi, millega ahistada. Kui sul on XXXS nagu Väike-Taavi, siis pole mõtet katsetama minna.
Toivo-le18. oktoober 2017, 10:39
Aga kas Stella oli seal? Kommentaariumis on temagi nimi läbi käinud...
huvitav17. oktoober 2017, 23:03
Üks plökutamine, ei muud. Ütelge kes see naine oli? Miks me teame ainult Rõivast. Naist polnudki olemas, jätke jama.
oli ikka naine18. oktoober 2017, 12:06
ka olemas. Ainult tema ei osale riigi juhtimises. Taavi siiski osaleb. Nii meeldiv on teada, et riigi juhtimises osaleb jälle üks purjutav ringitõmbaja. Mikiga paras paar.
17. oktoober 2017, 23:02
Ei ajanudki pilusilmale kätt püksi?Eesti naised ka piprad juba ülemuste vastu või?
matilda17. oktoober 2017, 23:01
Ei saa mina sellest "ahistamisest" aru. Pole mind elu sees ükski mees ahistanud. Alati on tuldud konkreetse jutuga ja põrutatud otse:"Viskad tuti letti,või ei??"
ära plära18. oktoober 2017, 09:49
paljudes firmades on kombeks äripartneritega peole kaasa "kutsuda" kontorinaised, kes peavad siis peol meestele meelejärele olema.Sellina praktiga tuleks lõpetada ja mitte sellele järele kiita.
18. oktoober 2017, 11:10
Miks need "kontorinaised" siis sellisele peole lähevad, kui teavad, milleks neid sinna kutsutakse+
ju sina 18. oktoober 2017, 10:41
oled siis seda tüüpi naine, kelle moosimiseks ükski meesolend ei hakka üldse mitte natukestki pingutama, lihtsa inimese käest otsene, lihtne küsimine.
see treema ei müü enam. valimised läbi17. oktoober 2017, 22:25
nüüd otsige uusi asju.
lugeja17. oktoober 2017, 22:56
Taavi LAIMAJAD vehivad ikka rusikatega veel ehkki kaklus on lõppenud, valimised läbi ja Rõivase ning Reformierakonna populaarsus ainult KASVAS! Aga hüsteeriasse aetud inimesed vajavad ilmselt PIKAAJALIST arstlikku RAVI....
Taavit ei laima keegi teine, 18. oktoober 2017, 09:50
teda laimas tema tegu.Kuid kuna ta teo omaks võttis ja vabandas, siis ei kaotanud ta ka valijate usaldust, sest õige mees vastutab alati oma tegude eest.
asi pole valimistes ega selle tulemustes18. oktoober 2017, 10:43
Teema ise on rahvale huvitav ja ajakirjandusel mõnus kont järada.
Eino Taruk17. oktoober 2017, 22:11
Olen päris kindel, te tööandja valiti teadlikult vahendajaks, sest tema on üks oluline mõjutegur ohvrile.
Eino Taruk17. oktoober 2017, 22:12
Umbes sama mis Mõis kutsus linnavalitsuse konflikte "lahendama" Meelis Lao ;)
Mis ikka17. oktoober 2017, 21:45
Seda jama edasi ajada. Polnud küll kohal ja seda ahistamist ei näinud, aga igal köiel on kaks otsa nii, et süü Röivasel ja ka ahistatul. Nüüd on valimised läbi. Mina püüan igastahes unustada need inimesed, kes mind ahistasid minu töökohal oma valimissedelitega ,,vali mind,,. Minul ei olnud küll kuhugi põgeneda, sest järgmine klient juba ootas teenindamist. Tean, et ei käitunud klienditeenindajale vastavalt, aga rohkem need inimesed minu poole oma järgmistel valimistel ei pöördu.
Oma õige nime ja näoga tulgu rahva ette17. oktoober 2017, 21:39
21:3917. oktoober 2017, 21:48
Tema nimi on Kadi Metsmaa. Guugeldage Internetis.
vaatasin17. oktoober 2017, 22:35
Guugeldades on selle Kadi pildid küll koledad: blond, ei ole ilus nägu, hambad irevil ja suu on kõrvuni...
Mhmm...17. oktoober 2017, 22:39
Kommentaatorid loomulikult ei vastuta mitte millegi eest, aga soovi korral on kannatanul võimalus ajaleht kohtusse anda kuni EU kohtuni välja tema nime kommentaarides avalikustamise eest. EU seadused on kannatnu poolel...
väike taks17. oktoober 2017, 23:11
Jumal küll! Taavike pidi ikka väga joomane olema, kui niisuguseid jänese hambaid ahistama hakkas.
Kadi Metsmaa18. oktoober 2017, 09:54
oli delegatsiooni liige, kuid räägiti ju kaasa kutsutud naistest, kes ei kuulunud delegatsiooni?Või oli see jälgede segamine?Ja miks ei ole avalikustatud nende meeste nimesid, kes ühe naise basseini lükkasid ja teisele joogi peale valasid?Seegi on ebaväärikas käitumine delegatsiooni liikmete poolt, kes esindavad Eestit.
09:54-le18. oktoober 2017, 10:41
Öeldi jah, et see oli naine,kes elas ja töötas SEAL...
17. oktoober 2017, 21:55
Milleks? Näost oleneb kuriteoaste või`?
Ei olene. Üldiselt kehtib ikka ohvri-ja tunnistajakaitse. Ja tead, selleks on omad põhjused.
Sa võid siin nägusid teha, aga küllap sinagi ju aru saad, et alandatu ei taha seda reklaamida.
kommijatele17. oktoober 2017, 22:30
Kas tõesti keegi kommenteerijatest EI TUNNE seda Kadi Metsmaad...? Kirjutage kõike, mida teate sellest "ohvrist"...!
tegelikult17. oktoober 2017, 22:49
soovis Taavi intiimsust külmkapis, aga Kadi pidas seda mõõtmeid arvestades ahistavaks!
22:3017. oktoober 2017, 22:58
Kadi käis vist Pärnus Ülejõe Gümnaasiumis...?
Guugeldaja17. oktoober 2017, 23:12
Kas see Kadi Metsmaa oli varem mingi nõunik Taavi Rõivase juures, nagu Googlest paistab....?
hirmus17. oktoober 2017, 21:34
ajuvaba pealkiri on artiklil . kas autori emakeel on ikka eesti keel ?
Indrek217. oktoober 2017, 21:27
Taavi on ikka hale oss, julged teha siis julge ka tunnistada. Luisale jääb üle kaasa tunda.
väike taks17. oktoober 2017, 23:18
laimuga 18. oktoober 2017, 10:00
küll tegemist ei olnud, ei vabandanud ju ajakirjandus vaid ikka Taavi ise.See ta naha päästiski, et teo üles tunnistas ja valijad võivad teda mõista kui ausat ja vastutustundlikku meest.
Vaata /21:4218. oktoober 2017, 12:08
Sina kõige targem, nüüd oleks küll põhjus sind kohtusse kaevata ohvri prostiks sõimamise eest. ÕL võiks tunnistajaks sinu IP.ga olla.
vabandas ju avalikult18. oktoober 2017, 09:57
ning astus kohalt tagasi, mida veel saaks teha?Erinevalt ülejäänud kahest ahistajast kes istuvad vagusi nagu kuldid rukkis ja kellest ajakirjandus ei kirjuta.
mis17. oktoober 2017, 20:49
kuramuse ahistamine,kui ma ei taha ei saa mind keegi ahistada.see on nii loll jutt,et isegi harimatu inimene saab aru.miks taavi peab nii palju vabandama ja koogutama.kui mees on purjus ja ei meeldi ma ei tee selle mehega tegemist.kui aga ma kannaatan selle ära,siis see on minule kasulik.
Lugeja17. oktoober 2017, 20:17
Uskumatu, et kõik materdavad naist. Selline tunne nagu Rõivast oleks vägistatud, kõik haletsevad teda. Ei tea ega tunne seda naist, polegi oluline. Minu jaoks on arusaamatu, et Rõivas on alles abiellunud, abikaasa, lapsed ja ta läheb pidutsema. Mingi võõra naisega kohe kõigeks valmis, pere unustatud. Ärge tulge nüüd vabandama, ta ju mees.
ära muretse...17. oktoober 2017, 20:48
See on reformierakonna palgaline klakööride vägi, mis siin naist mõnitab. Ma pigem vaataks meie palgaliste naisõiguslaste ja -kaitsjate poole, kes ühe naise ahistamisse ühtäkki nii mõistvalt ja kidakeelselt suhtuvad. Mingi tavaline jorss oleks naise poole vale näoga vaatamise eest juba ammu lõhki kistud ja risti naelutatud. Eriti iseloomulik on, et tagasihoidlik rõiva-kriitika pääses valla alles PEALE valimisi. Selline on meie feministide ja naisõiguslaste tõeline pale.
20:4817. oktoober 2017, 21:00
Taavi LAIMAJAD! Taavi sai REKORDILISE koguse hääli valimistel ja Reformierakonna POOLT hööletas ENAMUS eestlastest valijaid! Ei aidanud teie hüsteeria õhutamine mitte midagi!
täpsustus17. oktoober 2017, 21:51
enamuse häältest sai juba e-valimistega, enne skandaali.
tagasi kooli marss17. oktoober 2017, 21:55
Õpi matemaatikat,mis number see sinu enamus eestlasi on,
17. oktoober 2017, 21:59
jälle see klakööritaja siin platsis. Nagu katkine grammofoniplaat.
21:55-le17. oktoober 2017, 22:33
ENAMUS on see, et Reformierakond VÕITIS e-valimised! Ja ka LÕPPKOKKUVÕTTES on ENAMUS EESTLASI valinud REFORMIERAKONNA, mitte kesikuid, sotse, ektrelasi ega IRL-i.
Käi ISE rohkem koolis!
21:5117. oktoober 2017, 22:59
Toetame Taavit ka peale e-hääletamist rumal ekrenaut!
Kui see oli rekord18. oktoober 2017, 10:02
siis ahistamise sallijaid õnneks ei olegi Eestis nii palju.
jajah18. oktoober 2017, 10:04
Enamusest siin küll rääkida ei saa, isegi mitte pooltest või kolmandikust.
21:00, 17. okt 2017 -le18. oktoober 2017, 10:42
Muidugi sai, sest vana nali: ka negatiivne reklaam on KASUKS!
17. oktoober 2017, 20:52
Ta ei ole mees, punkt.
nõus17. oktoober 2017, 20:58
minu jaoks ka arusaamatu, et kui naine läheb reisil olles ka baari ja kohtub seal eestlastega, üks neist, kes veel kuulus endine minister, palub tantsima, no ikka ju lähed. tantsul selgub, et on purjus rohkem kui tundus algul ja hakkab käperdama ka. katsud jääda viisakaks ja anda mõista, et ei sobi mulle, aga mees lükkab sind jõuga nurka ja kukub suudlema. siis hakkad juba julgemalt vastu ja lükkad eemale - tont solvub ja viskab sulle joogi näkku. seepeale sina ka vihastad ja avaldad natuke nagu pahameelt, tont aga võtab kätte ja viskab su koos riietega ja telefoniga basseini.
ja siis on naine süüdi? no vabandust, milline loII nii küll arvab? naiselt sarved pähe saanud na.rkoärika elukaaslane timmer? jeah. tõesti, häbenegu ennast.
17. oktoober 2017, 22:00
Tehke juba ükskord selgeks18. oktoober 2017, 10:43
Keda käperdati ja kes basseini kukkus on 2 erinevat naist. Ja paistab,et see neiu katriin on üks lihtlabane kullakaevaja. Tömbas end öhku täis,et näe Taavi Röivas ise tahab mind ja aitas sellele kaasa. Nüüd asus välja pressima. Taavi,ole mees,avalikusta see olend,asi hullemaks minna ei saa. Muidu kevadel tuleb sellele türgilaadsele seebikale lisa, kus sa saad issiks ja ei tea,mis veel.
17. oktoober 2017, 21:04
Pevkur ei hakka külmkapitaguseid pidi kakerdama, ta võtab nüüd kohe Lingami Epu endale nõuniklingamiks. siis ei tule jamasid ja kõik roosad ja rahul.Epp õpetab Malaisias ka lingamit.
17. oktoober 2017, 21:13
Mul mitu naistuttavat poliitikuteks hakanud.
Olid kenad, rõõmsameelsed, ajasid arukat juttu.
Tänaseks on nad tigedad, vinnilised, salkus ja ajavad arusaamatut juttu. On kõikidega riius ja pidevalt halvustavad teisi- nagu riiakad vanamoorid.
Mehi sellistel kusagilt võtta pole ja nad leidsid niši kriminaalide näol, keda siis peale vangimaja püüavad ümber kasvatada.
Asi lõpeb sellega, et nad varastatakse lagedaks ja mees on kadunud.
Alguses oli seda kõike koomiline kõrvalt jälgida, kuid tänaseks on neist endistest lahedatest naistest ikka päris kahju.
17. oktoober 2017, 22:02
Seda siiani ei teadnudki, et poliitika kenad naised kohe lausa vinnilisteks muudab.
usume usume 21,1318. oktoober 2017, 10:57
Sul lausa mitu nais-tuttavat ja enamus neist poliitikud:)
Meil üks külajoodik rääkis, et ta printsess D armuke ja Kuninganna oma ka.
kõrvaltkuulaja17. oktoober 2017, 21:20
21. oktoober 2017, 19:19
Mis ei tee mitte midagi kui naine ei provotseeri. Naine ise on süüdi. Kui naine paneb Ei-ga , ei juhtu mitte nidagi. Taavi ei ole selline meeski, vaata otsa talle. Aitab juba!!!
Süütu neitsi17. oktoober 2017, 20:03
Kus suitsu, seal tuld. Nüüd nutab kvoorum, et kannatanuke on ostunudki põhjuseks ja ilmselt õigusega, sest ükski mees ei saa teha midagi enamat kui tavapärane seltskondlik lävimine, isegi tantsu juures, kui teine pool olles ilmselt pimestatud ka härra ühiskondlikust positsioonist ei oleks selgelt märku andnud soovist minna kaasa kaugemale. Seiklus on ikkagi seiklus. Häära, olles svipsis olles saanud julgustust ja kaotanuna reaalsuse üle kontrolli läks mänguga kaasa. On selge, et midagi väga tõsist ei sanud juhtuda, sest vastasel juhtumil oleks partner häälekalt tõrjunud sobimatut liginemist. Ilmselt sai see neiu kahe nädala jooksul kellegi omakasupüüdlikku nõu, millel olid kaugelt teised eesmärgid kui neiu n.n. "au" kaitsta. Ja tobuke läks liimile.
17. oktoober 2017, 20:39
Sellise ühiskondliku positsiooniga mees ei tohi olla tõukeratas, et sõidab vastavalt sellele, kas neitsi süüta või "süüga". Vahet seal on, kes on see daam? Ta pole olnud peaminister ega muu minister, ega president.
Taavi oli meil ikkagi ju peaminister, mitte intiimelu minister. Kui ülemine mõistus ei mõika, mingu lingamihingamisele sõõrukaga ja teiste tatardega.
Poliitikasse asja pole, kui lingamimasaaž riigi esindamisest tähtsam kuidagi.
///20;39-le17. oktoober 2017, 22:47
millal Taavist peaminister sai?Kas skandaali järgneval päeval või?
22:4717. oktoober 2017, 23:02
Laimajatel on Taavi ikka veel peaminister. Laimajad on ju vaimuhaiged....
kas lugeda ei viitsi?18. oktoober 2017, 10:07
Kommentaaris seisab"OLI ikkagi ju peaminister"
Sellest järelduv soovitus.17. oktoober 2017, 19:59
Tööreisil olles ei maksa maksumaksja raha eest ei sobi joomingut pidada. Kuri maksab kätte !
Taat17. oktoober 2017, 19:50
Lõpetage see juramine ükskord ära!Kas muud uudised on otsas?
17. oktoober 2017, 20:42
ei see lõpe. Evelini musu käiatakse tänaseni...varu kannatust taat!
Tegelt, peaks nüüd naised tuhandeid komme tükkima, kui suurt häbi tegi Taavi eesti meestele. Ei jõua ära häbeneda ja ära kirjutada kohe. Jube piinlik, häbistatud meeste pärast.
rein17. oktoober 2017, 19:46
kuulge. tehke veel matemaatiline mudel valmis, kuidas tuleb andeks paluda
Epp Perälä17. oktoober 2017, 19:45
Inimesed,avage silmad.See oli "mönus valimiste aega seatud " löks.Illar Hallaste(vabandust,tema perelt)oli uue Eesti iseseisvuse TEKIJATE samasugune ohver-"pyksid peos Pärnu bordellis".Ehk me leppiksime kokku ,et ei vaataks tikku teise silmas,kui...teadete vanasöna.Olen kurb.
Hallaste18. oktoober 2017, 10:11
ei olnud ohver, vaid KIRIKUÕPETAJAST abielumees, paljulapseline isa kes tellis endale prostituudi ega võtnud vastutust.Andeks antakse neile, kes vabandust paluvad.Seega Taavi saab tõenäoliselt ka järgmistel valimistel hääli .
/ 10:11-le18. oktoober 2017, 10:44
Selle koha pealt nõus,kuigi reffe ei vali iial.
täpsustaks18. oktoober 2017, 12:39
Lõpuks võttis küll vastutuse, kui enam mitte kuhugi vingerdada polnud. Sellega lõppes ka poliitiku karjäär. Taavi saab kindlasti hääli aga mina refidele ai anna oma häält mitte kunagi.
palub vabandust kuigi oma tegu ei tunnista...17. oktoober 2017, 19:39
avaliku elu tegelane, äasjaabiellunu.
just17. oktoober 2017, 21:00
hämab osiasjadega, põhiasjast ei räägigi. aga ometigi maksis ohvrile telefoni kinni, kas keegi arvab, et niisama lampi, süüdi ei olnud? hahaha
17. oktoober 2017, 22:05
Jaa jaa, küllap juba sina tead
Juraitus17. oktoober 2017, 19:32
Kas kallistamine on ka ahistamine ja kallistaja tuleks oksa tõmmata?
Vägistajale tuleb kindlasti suuline hoiatus teha.
Juraitusele, 19:3217. oktoober 2017, 23:07
KES see "VÄGISTAJA" on...? Kas oled narkouimas ja segane...?
vanaema17. oktoober 2017, 19:32
Kaua võib? Muud teemat enam polegi.Maailmas on tõsisemaid asju millest kirjutada. Lisaks, ei maksa purjus meestega pidutsema minna, üldjuhul juhtub siis ikka midagi ebameeldivat. Oli see vanasti nii ja on tulevikus ka. Iseasi on see, et sellise karjääriga inimesel nagu Rõivas ei sobi ennast võõras seltskonnas purju juua. Samas ei tea me ka seda, kas äkki polnud keegi talle midagi joogi sisse sokutanud. Mulle Rõivas poliitikuna ei sümpatiseeri, aga see jama on juba tüütu.
ei sokuta SELLISES seltskonnas keegi midagi sekka!17. oktoober 2017, 19:41
rõivaspoiss võinuka ka kainea sedasamust... teha.
jep18. oktoober 2017, 12:46
nii mõneski ööklubis tuntakse teda näpumehena.
alustaks sellest17. oktoober 2017, 19:22
flirt ja huvi ülesnäitamine vastasoo esindajal vasta, pole ahistamine
huvi17. oktoober 2017, 19:42
vastassugupoole vastu on ka vägistamine, ka grupiline....kes on vastassoo ESINDAJA? Kes on riigi esindaja``?
alustaks sellest17. oktoober 2017, 19:48
kui üritati vägistada, siis istuks süüdlane juba pogris. Siiamaani ikka on räägitud nurga taha musitama minekust ja kes kelle veel nurga taha tiris v meelitas, on ka veel lahtine
ära alusta midagi17. oktoober 2017, 21:28
enamus vägistajaid käivad vabalt ringi ja taovad vastu rinda, et isa.a.h.v.i tiitel taskus ja otsaette kirjutatud.
vaata, 19:4217. oktoober 2017, 21:52
Tule taevas appi! Kas vaimuhaiged artikli kirjutaja ja samasugused kommenteerijad räägivad juba "grupiviisilisest vägistamisest"...? Issand - anna neile hüsteeriasse aetud inimestele ometi rohkem MÕISTUST!
21:2817. oktoober 2017, 23:09
Kuule, "vägistaja"! Mine kohe RAVILE!
alustaks jah17. oktoober 2017, 21:01
et viskad joogi näkku ja inimese basseini vastu tema tahtmist ja pole ahistamine? tead, tule siia, ma natuke ei ahista sind.
17. oktoober 2017, 22:08
Sa pole asjast ju üldse aru saanud.
17. oktoober 2017, 19:15
Mõni füüsilist vägivalda tarvitav mats ei oskagi vabandada. Pole kodust kasvatust saanud.
17. oktoober 2017, 19:40
Karistamatutel pole kombeks vabandada, aga vaadake ringi, kuidas seksuaalse ahistamise teemad tuure koguvad, sh meeste seksuaalse ahistamise teemad.
Mart17. oktoober 2017, 19:12
On märkimisväärne, et skandaal avalikustati pärast e-hääletuse lõppu, mis tagas"häältemagnetile" siiski arvestatavad hääled ja Reformi erakonnale kuni 2 volikogu kohta, mis röövis Keskerakonnale selge enamuse.
Part17. oktoober 2017, 19:54
On ikka kahju küll nendest õnnetutest häältest...! Sügav kaastunne Mart.
17. oktoober 2017, 19:10
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
17. oktoober 2017, 22:49
sinu IP aadress on kergelt tuvastatav ja järgnev sulle ei meeldi!
nunuh18. oktoober 2017, 10:45
Nime väljakraaksujaid on palju, tuleb pikk kohus?
pakun, et18. oktoober 2017, 20:23
22,49 vastas kustutatud 19,10 kommile.
Asi polnud nimes, vaid selles, mis teha lubas. Nüüd on lubadus kuskil üleval. kui naisel pahasti läheb, võetakse 19,10 kindlasti ette.
Khm17. oktoober 2017, 19:08
Tehke kõigepealt faktid selgeks. See nn ahistamise ohver ei pöördunud ise päevalehe poole, vaid tolle sõbrannad, kes tundsid pähevalehe ajakirjaniku, andsid info ajakirjanikule. Päevaleht veenis "Katrinit" asja meediasse tooma. Kui sa oled otsustanud kedagi avalikult meedias süüdistada, mis kolmanda või neljanda asjaosalise kaasamisest siin rääkida, kogu asi on avalik ja see oli asjaosaliste oma valik.
naisel ei olnud OMA meediaväljaannet17. oktoober 2017, 19:44
pidi läbi teiste isikute...argpüks rõivas, teha julgeb ja otse tunnistada ei julge,,,
Indecent Exposure of the Victim17. oktoober 2017, 19:59
Ohvri nime meediale ei saa ühelgi juhul avalikustada ilma ametliku kohtu otsuseta, mis kinnitab, et tegu oli tahtliku valesüüdistusega. Vastupidisel juhul läheb ohvri nime avalikustamine ilma ohvri loata seadusrikkumise alla. Süüdistatava nimi avalikustatakse sageli ka ilma süüdimõistva kohtu otsuseta, sest on võimalikud veel teised süüdistva poolt toime pandud analoogilised kuriteojutumid, kuriteo asjaolud vajavad väljaselgitamist, avalikkuse ja meediainfo aitab kaasa kuriteojuhtumi asjaolude tuvastamisele ning on vajalik ja samuti seadusega kaitstud. Kui kannatanu isik avalikustataks, ei hakkaks väga paljud reaalselt vägivalda kannatanud naised oma mainega riskima, lõppkokkuvõttes ja viiks see kuritegevuse, sealhulgas raskete seksuaalkuritegude, numbrite kasvuni. Ilma kohtupoolse ametliku süüdimõistva otsuseta valetunnistuse andmises ohvri nime EU õigusruumis ei avalikustata.
Kasulik teave17. oktoober 2017, 20:34
Minul küll juriidilisi teadmisi pole, aga lihtne loogika ütleb peale paljude vihaste kommentaaride lugemist kannatanu suhtes, oleks tema nime avaldamine kannatanule endale väga ohtlik.
Khm18. oktoober 2017, 00:46
See kehtiks, kui asjale oleks antud ametlik käik. Politseisse pole avaldust tehtud, sammuti pole kohtuhagi algatatud. Seega pole mingisugust ohvrit, vaid keegi anonüümselt süüdistab meediavahendusel kedagi.
Ka 18. oktoober 2017, 12:19
avalik laim siin peaks olema karistatav. Mina Metsmaa asemel võtaks need küll ette, sest võimalik, et polegi tema see kõigesuurem ohver, kui üldsegi.
To Khm18. oktoober 2017, 15:37
Õige märkus. Politseile tulnuks niisugustel juhtudel kindlasti avaldus teha. Aga praktikas usaldatakse politseid pressist vähem, šokis ohver ei pöördu politseisse sageli kohe, vaid räägib juhtunust mõnele sõbrale ja asi jõuab pressi. Juhul, kui ohver ei valeta, saaks politsei antud juhul algatada kriminaalasja ja press peab sellega arvestama. Ohver võib pöörduda politseisse ka hiljem ja kui politsei kriminaalasi algatatakse ja avalikustatud ohvri nime ei saa enam tagasi võtta. Kuriteoohver saab kodanikust ikkagi hetkel, kui ta langeb kurjategija rünnaku ohvriks mitte alates hetkest, millest tehakse politseile juhtunu kohta avaldus. Pärast avaldust politseile on ohvril õigus näiteks ohvriabile jms. Seksuaalse ahistamise korral on tegu delikaatse teemaga ja paratamatult peab sellega arvestama. Mina ahistatud naise nahas olla ei tahaks... Kannatanu üks väidetest oli, et tal tundis oma välismaalastest meeskolleegide ees käperdamise ja ülestõstetud kleidisaba pärast piinlikust. Naine ei esindanud ju üksnes iseennast vaid firmat ja kui ta peab nende välismaalastega tooteturustajana, projektijuhina vms edasi suhtlema, siis niisugused asjad jäävad kolleegidele aastateks meelde. Läbi naise maine kannatab ka firma maine, analoogiliste juhtumite kinnimätsimine on lõppkokkuvõttes üsna mõttetu... Loomulikult võiks küsida ka peol viibinud välismaalaste arvamust ehk oleks erapooletum kui tööandjate kaudu seotud eestlaste arvamus. Aga igaüks mõtleb ikka eelkõige endale st vaikib...
Khm18. oktoober 2017, 19:58
Nagu pudru ja kapsad. Meedia ja kohtu ei ole samad asjad. Õiguslikus mõttes ei anna meediasse pöördumine mitte midagi. Teine asi on kohtu ja ametliku menetlusega. Ohver on isik, kelle suhtes toime pandud kuriteo kohta on alustatud kriminaalmenetlus või kui on esitatud kahtlustus seadusega sätestatud asutuses. Sammuti kehtib süütuse presumptsioon, kedagi ei tohi käsitada kuriteos süüdi olevana enne, kui tema kohta on jõustunud süüdimõistev kohtuotsus. Õigusriigis kehtivad teised reeglid ja meedia ei anna õiguskaitset, õiguskaitse annavad EV seadused.
Tohoh17. oktoober 2017, 19:08
Siin on selge fakt. Tähtis reformivalitseja ründas seksuaalselt noort naist, keda oli kutsutud rikaste ja tähtsate peole. " Las helistab mulle, kui tahab et ma ta katki rebitud riided ja vette visatud telefoni kinni maksan! " ei ole vabandus. Raua ees aga mängis äsja abiellunud Reformipaarike maha farsi.
Või nii18. oktoober 2017, 10:17
Artiklist jäi mulje, et ahistati mitut naist :ühele topiti käed vägisi püksi, teine vistati basseini ja kolmas valati joogiga üle, aga nüüd selgub, et oli ainult üks tegija kes tegi seda kõike ühe naisega?
kolmanda osapoole17. oktoober 2017, 19:02
heatahtlik kõne ahistamise ohvri ülemustele viis paraku naisterahva vallandamiseni...
17. oktoober 2017, 19:41
Ahsoo, asi juba nii kaugel!
sellised naised17. oktoober 2017, 19:01
pidavatki olema sexobjektid kes lasevad endaga niimoodi teha.
luisa lasi ka17. oktoober 2017, 19:44
kui 17. oktoober 2017, 18:56
see kõik oleks vale,siis vennike oleks juba ammu politseisse andnud,et pole teinud.Mäletate üht lugu,kus see vennike algatas teise vennikese kirjutise peale kohtule kaebuse.
Semjonov17. oktoober 2017, 19:17
Kes või mis on vennike?
vennike17. oktoober 2017, 19:45
on mehike, mitte mees.
kastõesti17. oktoober 2017, 18:56
Äkki panete ka kord selle daamekese pilt ajalehte ja näidake välja kes siin niiväga kaikaid meie ex peaministrile loobib ja kelle käsul.
ise loopis17. oktoober 2017, 19:46
oma kodaratesse, mitte keegi teine ei teinud! Mehike on see taavi.
ei saa aru17. oktoober 2017, 18:55
keegi ei räägi,kui suured need neiu vigastused olid?Kas oli mõni luumurd,või ainult verevalumid?Minul näiteks löödi hambad sisse,aga keegi ei vabandanud ja ükski päevaleht,raadio ega televisioon ei interveerinud?
to,ei saa aru17. oktoober 2017, 20:03
kas lugeda oskad,et aru ei saa?Kui midagi ei juhtunud siis poleks öeldud telefonitsi ka,et saame kokku,ostan või maksa märjaks saanud riided ja telefoni kinni.Midagi siivutut ikkagi juhtus ja see pidi alles jäämäe tipp olema,nii,et ootame kõik siis kannatlikult,mis põrutavat veel sellest loost välja koorub.Kuna tegemist avalikuelu tegelastega ,ootame põnevusega.
rohkem ei kooru midagi18. oktoober 2017, 10:19
sest igaüks tahab oma tulusast töökohast kinni hoida ja selleks peab vaikima
17. oktoober 2017, 21:48
Selle pretensiooniga pöördu lööja poole, äkki katab hambaravikulud või midagi.
Võid ka lehte kirjutada, vanasti oli Võsa Pets tegija sellise kaadri alal, kes nüüd, ei teagi nagu.
17. oktoober 2017, 22:54
küsi Lusti käes ökohambatehniku kontakte,kui hästi räägid siis võid ka plekist hambad saada ja hea päikese käes oma pimestavat naeratust teha.
volli17. oktoober 2017, 18:53
selge on see,et kui poliitik rõvetseb naistega pole võrdõigus Pakostat mõtet tülitada tühja jutuga.
17. oktoober 2017, 19:43
Feministididel on suu täis.
krips18. oktoober 2017, 16:57
Kiusu-Kersti vaikib ka jonnakalt ja tähtsalt antud ahistamisjuhtumi puhul, oma aumärgi saanud oma poiss ikkagi!
irja17. oktoober 2017, 18:52
keegi ei saa ligi tikkuda kui ise ei anna pohjust mida ta ootas veel mitu nadalat enne kui tuli laimuga valja jube mors''
keegi ei saanud sellele morrale midagi vagisi teha mida see peletis veel ootas enne kui tegi selle avalikuks et taavi hakkaks vist temaga semmima
Kas selle kommi kirjutas tõesti naisterahvas?17. oktoober 2017, 22:34
Tuleb vist nime järgi uskuda?
17. oktoober 2017, 18:50
tagajalgadega rõigas :DD
Sedasi17. oktoober 2017, 18:49
Noor mees ja hormoonid möllavad.
17. oktoober 2017, 21:45
kui tänased hormoonid homsest tähtsamad, siis nii juhtubki, et enam peaministriks ei saa, saad tatrapealikuks soolast puhutud klaasiga ja vanemast peast vaid tagahingatud lingamifantaasia mälestuseks vormitult.
huvitav18. oktoober 2017, 10:20
milleks siis oma naise kaasa võttis kui võõrastega hormoonid möllavad?
Küll17. oktoober 2017, 18:48
ükskord see naine ka avalikkuse ette jõuab,väga alatu sellist skandaali üles keerutada ja iseennast avalikkuse ees varjata.Seetõttu ka ei usu,et tegemist oli süütu ohvriga.
18. oktoober 2017, 00:18
Ootan vähemalt traagilist elulooraamatut või siiskättemaksuhimu fondi, kus annetajad saaks toetada naisi, kellel on seelikusaba kergitatud.
kui17. oktoober 2017, 18:46
analüüsida seda lugu,kas siis neiu tiris väevõimuga vennikese nurka ja hakkas teda kabistama?Kui vabandas siis tehtu eest,kui midagi ei jutu,pole ka millegi eest vabandada.Järelikult ikkagi asi toimis ja lõpetage see kaitsimine seal,kus pole võimalik kaitsta.
Räägi, kuidas sellised traumad kokku lapitakse?17. oktoober 2017, 19:46
HS.17. oktoober 2017, 18:45
Asi pole kuigi selge. Järsku see naine soovib, et Taavi maksaks kinni operatsiooni tema kunagi kaotatud tselka taastamiseks.
17. oktoober 2017, 22:56
otsi abi,ausalt tee seda, mida varem seda parem sest eriarsti järjekorrad pikad
loogik17. oktoober 2017, 18:44
tundub,et EAS ja edukad ärimehed on puruvaesed,neil pole isegipildistavaid telefone rääkimata siis videot võimaldavast aparaadist...
meh17. oktoober 2017, 19:17
järelikult polnud midagi erilist pildistada, veel vähem videosse võtta. ölesplufitud skandaal jälle. nn. ahistatu sõbranna andis infi Päevalehe ajakirjanikule. Hea mis ?
17. oktoober 2017, 19:47
Äkki on neil ühised majanduslikud huvid seoses EAS-iga?
Uku17. oktoober 2017, 19:23
Kõik ei ole nii perverdid kui sa arvad.
Mhh17. oktoober 2017, 20:06
Ma olen kindel et see on kellegi telefonis aga see ootab õiget aega
arvaja17. oktoober 2017, 21:36
õiget aega? Aeg oleks olnud õige siis,kui see süütu ohvrike oleks oma looga kohe välja ilmunud .Peidus ja varjatud õigusenõudja !
mida 17. oktoober 2017, 20:32
pildistada?Ma ei usu et neid pilte veel vaja oleks, niigi nadi seis Taavil. Ringkaitse!
praktikud17. oktoober 2017, 21:40
võtavad vaid vastaspoole pahategusid linti, enda omad kustutatakse reeglina.
töesti17. oktoober 2017, 18:31
asi on läinud nii kaugele et ainult kastreerimine aitab
17. oktoober 2017, 20:07
Ega ikka ei aita küll, kui selliseid asju peetakse kultuuriliseks eripäraks.
5 X lugesin pealkirja17. oktoober 2017, 18:30
Proovisin Googlega tõlkida.
Kakoi jazõk?
unistage edasi17. oktoober 2017, 18:25
tsuktsi jääb tsuktsiks oma kommetega.
Kristel17. oktoober 2017, 18:25
Kui kaks täiskasvanut ininimest kasutavad ajakirjanust oma purjus peaga õhtu veetmise selgitamiseks, siis on see HAIGE, KÄTTEMAKSUHIMULINE ja naispool ei pelgab veel pealekauba oma nime ja näoga avalikkuse ette astuda-kardab Luisa küüsi:) irw Kui oleks keegi pimedal tänaval ligi tikkunud ja kedagi poleks 100m kaugusel, siis ...ei ka siis KANNATNU PÖÖRDUB POLITSEISSE mitte ei aruta nädalakse , kuidas "kuulsaks saada", Rõiva-Katrin on su teine nimi edaspidi.
Teade17. oktoober 2017, 18:36
Milleks17. oktoober 2017, 18:38
a17. oktoober 2017, 18:55
ma täna öösel ei saanud karjuda
normaalsed inimesed17. oktoober 2017, 18:40
kardavad sinusuguste kättemaksu.
17. oktoober 2017, 19:59
jajah18. oktoober 2017, 10:23
igati tore et vastabiellunud mees kes ka oma naise reisile kaasa võttis , lükkab võõra naise kapi taha et teda seal käperdada.Ekspeaminister ja praegune asespiiker.Palju õnne vanematele!
tuhat tänu17. oktoober 2017, 18:22
Mis vabandamine? sokk hingeldagu füüri välja!
17. oktoober 2017, 20:08
Noh, kaotatud töötasu kinnimaksmine vallandatud ohvrile olekski kõige väiksem asi,
Ära siis Rõivast tee17. oktoober 2017, 18:21
Abielunaine komandeeringusse sõitvale mehele, et ära siis „rõivast tee“. Vt ka külmkapp, mädarõigas, rõivastama, rõivastuma, rõvestuma, näppima, dressima.
Irw17. oktoober 2017, 18:17
Kas käitumine oli kohane riigikogu liikmele ? Tallinna volikogusse taju sobib. Sinna ta ju mandaati sai.
Kas17. oktoober 2017, 18:16
seda plaati ringi pöörata ei saa, kõrini juba.
eelnevale17. oktoober 2017, 18:25
ei saa,peab tõeni jõudma.
Uku17. oktoober 2017, 19:21
Jah, see ohver tuleb läbi valgustada. Umbes nii, et taskulamp pannakse ühest otsast sisse ja teisest otsast paistab valgus. Mida ootate ajakirjanikud?
eelnevale17. oktoober 2017, 21:39
....ja kuhu sa selle tõega lähed, saad siis rahulikult magada vä
Ele17. oktoober 2017, 18:10
Saamatu peaminister ja armulõõma ohver.
kui see 17. oktoober 2017, 18:09
sookidega poiss kasvõi mingilgi moel ja kasvõi kaudselt julgeb seda naisterahvast ahistada , ja kui see ükskõik millal ja ükskõik mis moel avalikuks saab , siis on selle tegelase poliitkarjäär lõplikult läbi !
Kui seda naisterhvast keegi teine-kolmas hakkab kiusama ja see avalikuks tehakse , siis tuleb kisa-kära taevani .
17. oktoober 2017, 20:01
17. oktoober 2017, 20:10
juba kiusati ja vallandati.
polnud seal mingit ahistamist17. oktoober 2017, 18:06
Kui oleks olnud ahistamine, oleks naisterahvas pöördunud politseisse, mitte kaks päeva enne valimisi ajakirjandusse.
sina17. oktoober 2017, 18:15
ei ole küll millestki aru saanud või ei taha saada.
to;18;0617. oktoober 2017, 18:18
Sina ei saa kohe üldse asjadest aru.Loe mida kirjutatakse ajakirjanike poolt,kuhu on kaasatud inimesed,kes teavad juhtumit.Ennem kui hakkad õigustama,palun loe ja saa aru.
No17. oktoober 2017, 18:25
Kui ikka naisele ei meeldi, saab kohe ka ära minna või ligitikkujale vastu kõrvu anda, häält tõsta, mitte ei pea mitu nädalat ootama, et siis ajakirjandusse minna.
jah,17. oktoober 2017, 18:43
vägistamise ohvrid on alati ise süüdi, kuna ei öelnud, et ära tee ja ei läinud ära.
No17. oktoober 2017, 19:04
Oldi peoseltskonnas, teiste inimeste hulgas, neiu ei olnud kuskil üksi ega ka abitus seisundis. Ja pole vaja peol kuhugi 'omaette' minna, kui üllatusi ei soovi.
see oli17. oktoober 2017, 19:54
ju irooniaga öeldud.
Ahistamine17. oktoober 2017, 23:28
oli ennem teada, lihtsalt taskumeedia hoidis asja saladuses kuni lõppesid e-valimised.
Ewa 17. oktoober 2017, 18:39
Mulle tundub ka, et "ahistamine " on liiga karm sõna antud olukorra kohta, võib olla liigne enesekindlus.
kust tead,17. oktoober 2017, 19:14
mida passib antud olukorra kohta öelda? Mina pole seal olnud, ega oska nagu midagi öelda. Juu oli olukord ikka kole ja alandav, kui kolm naist end seal ebamugavalt tundsid. Mehi oli järelikult rohkem, ma saan aru. Sis võib kõike juhtuda. Ei lasta minna ja moos. Hüpoteetiliselt suudame ka mõrtsukale vastu seista, aga kui lugu inetuks kisub, ei saa sõna suust. Ma aastaid tagasi sõitsin bussis, kus mingi neli-viis nolki ahistasid noort tüdrukut. KESET PÄEVA. Kõik nägid, kõik kuulsid, mehed keerasid pilgud kõrvale. Ma läksin juurde ütlesin tere Katrin ja tõmbasin ta kättpidi sealt ära. Ühesõnaga saab ka keset päeva rahvarikkas kohas paha teha, kui bravuuri jätkub. Tüdruk polnud ei purjus ega minis, oli lihtsalt
nais- soost ja sellest osadele meestele piisab, et mõnitada. See ongi kogu põhjendus ja põhjus nende peas. Mees võib, naine peab, sest naine on mängukann. Loomulikult ei võinud need naised teada, et kõrged riigitegelased õlekäte lähevad, pealegi veel külmad eeslased.
Kõik me seda teame, aga ikka kiputakse manipuleerima, et pole võimalik, tulnud ära...blablabla. Ei saa alati tulla. Muidu ju ei vägistataks ega tapetaks. Arvad, et tapetu poleks ära tulnud, kui saanud oleks. Ju ei saanud.
Aitäh Teile, 19.1417. oktoober 2017, 20:03
Olete väga hästi vastanud ja põhjendanud neile, kes ikka ja jälle heidavad Katrinile ette, miks ta ära ei läinud. See oli kindlasti nii, et kõrgetelt riigitegelastelt ei osanud mitte keegi karta labast ja ahistavat käitumist. Ebamugava tantsu pärast ei hakka keegi veel peolt lahkuma. Küllap pöördus asi hulluks järsku ja ootamatult.
17. oktoober 2017, 20:04
nii on,17. oktoober 2017, 23:49
need iduärimehed ja sooroslased on üks ülemaailmne pedofiilide bande
Kui mõni ekre18. oktoober 2017, 00:00
liige oleks teinud sama, siis oleks räige vägistamine ja taskumeedia oleks minestamise äärel.
Kui katrini tööandja17. oktoober 2017, 23:32
käsib helistada rõivasele, siis mõelge millise surveall oli see naine.
Teate,17. oktoober 2017, 18:06
keegi ei viitsi sellest enam kuulda.Rahunege maha.Inimene sai oma ôppetunni, Mida veel.
Jah,17. oktoober 2017, 18:20
ja tuli ära levelilt, kus ahistamine ei ole kohane ning paigutas ennast parlamendi lihtliikmeks, ehk kihti, kus ahistamine on justkui ok.
Millise õppetunni,17. oktoober 2017, 23:37
rõivas sooritas kaks kuritegu, esiteks ahistas avalikult naist ja teiseks kasutas naise mõjutamiseks oma võimupositsiooni.
Aga kõige kurvem17. oktoober 2017, 23:44
on see, et seda naist ei kaitsenud ei politsei, kes oleks pidanud nende faktide juures avama uurimise, kui ka naisõiguslased, kes lihtsad ignoreerisid seda probleemi.See juhus näitab veelkorra, et meil on jõuk, kes on teistest võrdsemad.